Rod Stewart szex helyett már inkább csak csókolózna

2004.10.20. 15:32
Rod Stewart elárulta: ha szexről van szó, manapság már nem a mennyiséget, hanem a minőséget részesíti előnyben. Barátnője, Penny Lancaster ezért elég sokszor marad hoppon.
Rod Stewart bevallotta, hogy manapság már nem olyan gyakorisággal képes a szexre, mint hajdanán. Az 59 éves énekes állóképessége már nem olyan mint régen, és szex helyett már előnyben részesíti a gyengéd csókokat.

Most már a minőségre esküszik

Penny Lancaster és Rod Stewart
"Ahogy múlnak az évek, már mi sem vagyunk ugyanazok. Most már a minőségről, és nem a mennyiségről szól a dolog. A csókolózás pedig nagyon fontos" - idézi a Femalefirst a Radio Times című műsorban elhangzottakat. Az énekes ott azt is elmondta: előfordul, hogy azért kell visszautasítania nála jóval fiatal barátnője kezdeményezését, mert egyszerűen túl fáradt volna az aktushoz. Amikor az interjúban erre kicsit jobban rákérdeztek, azt is elismerte: ez bizony sokszor előfordul.

Csökkenő libidója ellenére az énekes azért változatlanul fenntartja azt a véleményét, hogy a szex kedvenc szabadidős elfoglaltságai közt előkelő helyen szerepel: "Amik a legfontosabbak az életemben: egy pohár jó bor esténként, foci, szex, és sok-sok zene."

Penny inkább a mennyiséget preferálná

Nem ez volt az első alkalom, hogy a szőke modellekért rajongó énekes szexuális teljesítőképességét nyíltan tárgyalják a lapok. Két éve az énekes barátnője, a modell és divatfotós Penny Lancaster is elmesélte, hogy rendkívüli szexuális étvágya van, és sűrűn zaklatja partnerét igényeivel. A 33 éves modell, aki már öt éve jár az énekessel, akkor azt nyilatkozta: "Igazság szerint kicsit többet várnék tőle. Másoknak heti pár alkalom elegendő, nekem napi szinten kellene ennyi."