horoszkóp

Rod Stewart a tiszta kokszot siratja

2005.11.09. 09:57
Rod Stewart korábban maga sem vetette meg a kokaint, most viszont azon mérgelődik, hogy a szer elvesztette tisztaságát és gyerekeit próbálja távol tartani tőle.

Rod Stewart azt nyilatkozta, nem érti, miért akar annyi ember kokainozni. "Nem tudom, miért akarják mostanában annyian kipróbálni a kokszot" - nyilatkozta a Daily Mirror nevű lapnak.

"Az én időmben még más volt, mert sokkal tisztább volt a szer. Manapság ezek a dealerek sóval, mosóporral vagy bármi mással keverik, ami a kezük ügyébe kerül. A srácoknak meg fogalmuk sincs, mit szednek" - nyilatkozta a lapnak, majd hozzáfűzte: "Az én időmben még nagy újdonság volt ez az anyag. Most úgy tűnik, hogy minden senkijános hozzá tud férni, mert annyira elterjedt."

Nem moralizálhat

Rod Stewart

Hatgyermekes apaként - a hetedik éppen útban van - az énekes komolyan aggódik a kokain általános használata miatt. "Szülőként nyilván aggódik az ember, ám nekem nem olyan egyszerű a moralizálás, hiszen én is drogoztam" - jegyezte meg Rod. "A legtöbb, amit tehetek, hogy a tőlem telhető legjobbra próbálom tanítani a gyerekeimet."

A foci mint rehabilitáció

Stewart állítása szerint a végleges lecsúszástól a futball és nem a rehabilitációs kezelések mentették meg: "Ilyeneket gondoltam akkoriban: nem készíthetem ki magam szombat este, mert vasárnap reggel focizni fogok. A foci mindig is fontos része volt az életemnek. Imádom."