Rogán Antal megházasodott

2007.08.26. 13:24
Rogán Antal és Gaál Cecilía nemcsak kimondták a boldogító igent, de már el is mentek Kaliforniába nászútra. Az ifjú pár a bazilikába külön-külön érkezett, de együtt távoztak egy Mini Morrisszal.

A szombati belvárosi csöndet egy politikus házassága zavarta meg, amin meglepően kevés ismert közéleti személyiség jelent meg. Semjén Zsolt, Simicskó és Tarlós István bár eljött a kézfogóra, de más ismert politikus nem tette tiszteletét. Azonban az ötödik kerületi munkatársak és a belvárosi frakció tagjai mind megjelentek, ahogy a szocialista képviselők is. A Rogán család hozzátartozói különbusszal érkeztek a helyszínre, majd onnan a Magyar Tudományos Akadémia épületébe ugrottak át az állófogadásra.

Az ifjú pár minden jelenlévőt arra kért, hogy ne használati tárgyakkal gazdagítsák vagyonukat, hanem legyenek kedvesek készpénzzel érkezni, mert azt egy egészségügyi intézmény javára kívánják felajánlani. A Blikk információ szerint nemcsak jóhangulatú volt az esemény, de külön vidámságra is adott okot a vőlegény, aki olyan hangosan és határozottan mondta ki a boldogító igent, hogy az derültséget váltott ki mindenkiből.