horoszkóp

Rogánné telefont vág az urához, ha ideges

2007.12.21. 15:35
Rogán Antal neje kicsit nehezményezi, hogy ura lassan készülődik és ha ideges, mobiltelefont vág hozzá. A férj jól tűri az asszony kirohanásait, mert még termelődnek a szerelemért felelős hormonok.

Rogán Antal Gaál Cecíliát augusztus végén vette feleségül és rögtön a bazilikás esküvőt követően elutaztak Kaliforniába. A delfines mézeshetek után hamar visszacsöppentek a magyar valóságba, de ezzel a manőverrel végülis a Fidesznek sikerült egy celebpolitikust delegálni a Tisztelt Házba.   

Így az sem meglepő, hogy az Esti Frizbi vendége volt az V. kerületi polgármester és kedves neje. Mivel ez a karácsonyi felvétel volt, hozták a kutyájukat, Krumplit is, akit a stáb tagjai szórakoztattak, amíg az ifjú pár az ünnepekről és a magánéletükről beszélt. Többek közt azt is megtudhattuk, hogy Rogán Antal piperkőc, legalábbis neje szerint, mivel tovább készülődik, mint egy menyasszony.

Arra is fény derült, hogy a fiatalasszony nem bánik kesztyűs kézzel az urával, ha ideges, konkrétan telefont vág hozzá, ha úgy érzi, mással már nem tud érvényt szerezni akaratának. A családi idill azonban törtetlen, legalábbis addig biztosan, amíg Cecília hordja a nadrágot.