horoszkóp

Győzike abbahagyja a zenélést, ha polgármester lesz

2006.04.06. 12:43
Győzike egyik énekesnője, Völgyi Zsuzsi hobbizenekart alapított, mire a hisztiművész megsértődött, de gratulált neki. Kijelentette, hogy akármi is lesz, ő csak akkor fejezi be a zenélést, ha ő lesz Nógrádmegyer polgármestere.

Újabb ok volt arra, hogy Győzike kiakadhasson valamin: Romantic nevű zenekarának egyik tagja, Völgyi Zsuzsi új zenekart alapított a celebritás háta mögött. Az énekesnő most, hogy végre itt a tavasz, összegyűjtötte zenész barátait és most egy név nélküli formációban szerepel. A zenekarban összesen hatan vannak, öt férfi és Romantic-Zsuzsi, tudta meg a Blikk. A nyolcvanas évek funkyzenéjét játsszák, ezért valódi retrozenekarnak vallják magukat.

Továbbra is a Romantic a legfontosabb

Klikk a képre!

Völgyi Zsuzsi biztosította a Romantic tagjait, hogy név nélküli zenekara miatt nem fog lemondani egyetlen fellépést sem, mivel neki továbbra is a Romantic a legfontosabb, az új formáció pedig pusztán egy hobbizenekar.

Ő is új zenekart alapít

Győzikét nagyon meglepte a hír és leginkább azt nehezményezte, hogy neki nem szóltak, Zsuzsinak mégis gratulált. A roma celebritás a hír hallatán úgy döntött: most ő is létrehoz egy új zenekart. A lapnak nem adott egyértelmű választ arra vonatkozóan, hogy feloszlatja-e a Romanticot. Arra azonban kitért, ha megválasztják Nógrádmegyer polgármesterének, befejezi a zenélést.

Munka, Család, Békesség

Győzike az önkormányzati választásokon szeretne jelöltként indulni, hogy ő legyen Nógrádmegyer polgármestere. Győzike szerint a polgármester munkája nem vicc, ezért programjában a "Munka, Család és Békesség" csupa nagy kezdőbetűvel szerepel. A showman nem titkolt célja, hogy faluja legalább olyan híres legyen, mint ő.