Bon Jovi fia miatt kér elnézést Beckhaméktől

2004.12.07. 13:20
Bon Jovi elnézést kért David és Victoria Beckhamtől, mert negyedik fiának a Romeo nevet adta. Azt a több millió, javarészt brit szülőt viszont nem követte meg, akik szintén így keresztelték el gyereküket.

Nemrég született meg Jon Bon Jovi negyedik gyereke. A zenész és felesége, Dorothea egyetértett a névválasztásban, a legkisebb fiú a Romeo nevet kapta.

Romeo Jovi

"Mindketten gondolkoztunk azon, hogy hívjuk a kicsit. Azért gondoltunk a Romeo névre, mert az a legszebb, és legeredetibb férfinév. Jól tudjuk, hogy David Beckham is ezt a keresztnevet választotta két évvel korábban. Elnézést, hogy mi is így döntöttünk" - tette ezt a meglepő kijelentést az idén húsz éves évfordulóját ünneplő Bon Jovi zenekar frontembere, akit a Femalefirst idézett.

Az amerikai rockzenész állítása szerint más okból is nagyon boldog idén télen. Novemberben jelent meg négy lemezből álló kvázi válogatásalbuma 100.000.000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong (százmillió Bon Jovi-rajongó nem tévedhet) címmel. Negyedik gyereke nem sokkal ez után született.

Nagyobb divat, mint Victoria ruhái

Bon Jovi választása előtt néhány hónappal a britek is választottak. A jelek szerint a Real Madrid focistája és felesége második gyerekének neve szélesebb körben teremtett divatirányzatot, mint Victoria Beckham saját tervezésű farmerjai. Nagy-Britannia lakóinak egyik kedvenc utóneve a Romeo lett. Az elmúlt két évben rengeteg újszülött kapta. David és Victoria legidősebb gyerekének neve ellenben nem keltette fel az érdeklődést. A Brooklyn utónév azóta is ritka.