Vége Rebecca Romijn-Stamos házasságának

2004.04.13. 09:44
Közel hat évig tartott Rebecca Romijn-Stamos házassága. A pár közös megegyezéssel mondta ki a válást, de vajon mi lesz ezután a szép színésznő neve?
Közel hat év után vége Rebecca Romijn-Stamos és John Stamos házasságának. Brian De Palma femme fatale-ja és férje állítólag békében válnak el egymástól, és a kapcsolatot nem egy harmadik személy felbukkanása tette tönkre. Mindezt a pár sajtósa, Lewis Kay mondta el, aki arra kérte a médiát, hogy tartsa tiszteletben a pár magánéletét "ebben a nehéz időben".

A 31 éves Romijn és a 40 éves Stamos tíz évvel ezelőtt ismerkedett össze egy Victoria's Secret-divatbemutatón, ahol Romijn modellként szerepelt, majd 1998-ban házasodtak össze. Romijn időközben sikeres színésznői karriert indított: első filmje, az 1998-as Bérbosszú Bt. - Megfizetünk... óta olyan produkciókban szerepelt, mint az X-Men, az X-Men 2. vagy a Femme Fatale. E héttől egy kisebb szerepben a The Punisherben, majd női főszereplőként a Godsendben lesz látható.

John Stamos tavaly a The Reagans című tévéfilmben szerepelt, és évek óta játszik a Broadwayn: októberben például Antonio Banderastól vett át szerepet a Nine című darabban, előtte pedig Matthew Broderick helyére lépett a How to Succeed in Business Without Really Tryingban.