horoszkóp

Transzvesztita prostikkal került összetűzésbe Ronaldo

2008.04.29. 12:30
Kapcsolódók (1)
Transzvesztita prostituáltakkal keveredett rendőrségi üggyé fajult vitába szülővárosában Ronaldo Luiz Nazário de Lima. A prostik szerint a focista nem akart nekik fizetni, Ronaldo viszont úgy emlékszik, az örömlányok megzsarolták. A rendőrség egyelőre Ronaldo verzióját tartja valószínűbbnek.

AC Milan súlyos sérülésből lábadozó brazil csatára a Rio de Janeiró-i rendőrség szerint hétfőre virradó éjjel az előkelő Barra da Tijuca negyedben három örömlánynak tűnő személlyel távozott egy éjszakai klubból. Egy motelbe mentek, majd nem sokkal később megjelentek a legközelebbi őrszobán, hogy tisztázzanak egy félreértést. Ronaldo szóvivője annyit mondott, a focista zsarolás áldozata lett.

A három nőimitátor azzal vádolja a 31 éves sportolót, hogy nem fizette ki a megbeszélt járandóságukat, drogot fogyasztott és megfenyegette őket, hogy bajuk esik, ha nyilvánosságra kerül az ügy - írja az MTI. A rendőrség szerint Ronaldo tudott róla, hogy prostituáltakkal van dolga, de csak a motelben derült ki, hogy nem lányok, és még így is fizetett volna, az egyik transzvesztita viszont 50 ezer reált (4,8 millió forint) követelt tőle a titoktartásért cserébe.

Nem bűnös, csak erkölcstelen

"Ronaldo mindent elmondott. Mulatni akart és nem követett el bűncselekményt. Legfeljebb erkölcstelen, amit csinált" - mondta Carlos Augusto Nogueira, az ügyben eljáró rendőrfelügyelő. A prostitúció Brazíliában nem illegális - tette hozzá.

A brazil csatár szóvivőjével üzent

A csatár szóvivője közleményben tudatta, hogy Ronaldo zsarolási kísérlet áldozata, soha nem fogyasztott kábítószert és minden lehetséges lépést megtesz jóhírének helyreállítása érdekében. A labdarúgó személyesen nem nyilatkozott az ügyben.

Nem hisznek a prostiknak?

André Albertino, az egyik prostituált több tévéinterjúban kifejtette, hogy ő és két társa Ronaldóval töltötték a hétfőre virradó éjszakát egy motelben. A riportereknek Albertino megmutatott egy forgalmi engedélyt, amelyet Ronaldo állítólag zálogba adott nekik és megígérte, hogy később fizetni fog. Az autó forgalmi engedélye Ronaldo Luiz Nazário de Lima, a csatár polgári nevére szól.

A motelszobában folytatott vitát az egyik transzvesztita lefilmezte. Az interneten megjelent felvételen a feldúlt Ronaldo látható, és Albertino hallható, amint azt mondja, hogy "így bizonyítani tudjuk, hogy tényleg te vagy."

A három prostituált erőszakkal való fenyegetés miatt feljelentette a világklasszis játékost, és azt is állították, hogy Ronaldo drogot akart hozatni velük. A rendőrség szerint a történet Ronaldo-féle verziója tűnik hitelesebbnek, mert a transzvesztiták még azelőtt távoztak az őrszobáról, hogy alaposabban ki tudták volna kérdezni őket.

A háromszoros Év játékosa-díjas támadó bal térde februárban sérült meg egy olasz bajnoki mérkőzésen. Keresztszalag-szakadást szenvedett, a legjobb esetben ősszel léphet pályára legközelebb.