Ronnie Wood egy 18 éves orosz pincérlánnyal csalja nejét

2008.07.13. 08:23
A Rolling Stones gitárosa 23 év házasság után hagyta el feleségét és négy gyereküket, egy orosz pincérlány kedvéért. A 18 éves Jekatyerina Ivanova már mindenkinek elbüszkélkedett azzal, hogy együtt van Ronnie Wooddal, aki állítólag a múzsájának tekinti őt, és már számtalan alkalommal késztett róla festményeket. A zenész felesége ismerte a lányt, de azt hitte, csak ivócimborák. Miután kirobbant a botrány Ivanova és a 62 éves zenész kapcsolata miatt, Wood állítólag észhez tért és ígérete szerint alkoholproblémái miatt elvonóra megy.

Ronnie Wood és Jekatyerina Ivanova 3 hónapja találkoztak abban a bárban, ahol a lány pincérnőként dolgozott. A lány az elmúlt hónapokban egyre közelebb került a sztárhoz, végül olyan szoros lett a kapcsolatuk, hogy Wood elvitte Ivanovát a házába is, ahol egyébként a feleségével és gyerekeivel él. Ekkor találkozott a 18 éves lány a zenész feleségével, aki állítólag könyörgött neki, hogy ne vegye el tőle a férjét, de a lány csak annyit felelt: „Én nem veszem el, ő hagy el téged”. Ezek után elutaztak Wood írországi házába, ahol a lány állítása szerint Wood már számtalanszor lefestette, és őt tartja a múzsájának.

Kattintson a képekért!

Egy ismerőse szerint Woodnak már évek óta problémái vannak az alkohollal, a zenész állítólag naponta minimum két üveg vodkát fogyaszt el, így valószínűnek tartja, hogy csak ivócimborának tartja Ivanovát Wood. "Ő csak egy ivócimbora. Ha alkoholista vagy és a családod azt mondja neked, hogy abba, akkor inkább keresel valaki mást, akivel ihatsz.", nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Ronnie Wood szóvívője a Daily Mail-nek.

Miután kirobbant a botrány a fiatal lány és a zenész kapcsolata miatt, wood felhvta néhány barátját. "Felhívott és azt mondta, hogy hétfőn visszajön Írországból és bejelentkezik egy rehabilitációs klinikára. Reméljük most tényleg megteszi", nyilatkozta Wood egyik ismerőse a the Sun magazinnak.

Rolling Stones