A portugál futballista edzésre menet zúzta meg a kocsit, neki azonban nem esett baja.

Összetörte autóját a manchesteri repülőtér közelében a Manchester United kiválósága, Cristiano Ronaldo, de nem sérült meg - jelentette be a helyi rendőrség csütörtökön."A kiérkező rendőrök elmondása szerint egy Ferrari ütközött neki egy korlátnak. A balesetben senki sem sérült meg" - olvasható a manchesteri rendőrség közleményében.


Nagyobb térképre váltás

Az aranylabdás csatár éppen edzésre igyekezett, amikor a manchesteri repülőtér mellett egy alagútban a fal menti korlátnak csapódott 150 ezer fontos (45 millió forint), 612 lóerős piros Ferrari 599 GTB gépkocsijával, melynek eleje a helyszíni beszámolók szerint teljesen összeroncsolódott. A kétpályás utat csaknem beborította a törmelék, a bal első kereket pedig mintegy 200 méterrel messzebb találták meg. "Meglepődtünk, hogy sértetlenül megúszta a balesetet, mert nagyon csúnyán nézett ki a Ferrarija. Az út szélén állt, beszélgetett a rendőrökkel, nagyon kétségbeesettnek és rémültnek tűnt" - idézte a Sun című bulvárlap az egyik szemtanút.

Ronaldo selejtes autója

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, de az már kitudódott, hogy Ronaldo negatív alkoholtesztet produkált a helyszínen. A délelőtti tréningre végül sikeresen eljutott, mögötte hajtott ugyanis Bentleyjével a csapat holland kapusa, Edwin van der Sar. Mindkét játékos a Manchesterhez közeli Cheshire megyében lakik. A hatóságok nem kívánták a továbbiakban kommentálni az ügyet.

Ronaldo szerdán sem lehetett igazán boldog, mert csapatával 1-0-s vereséget szenvedett a Derby County együttesétől az angol Ligakupa elődöntőjének első összecsapásán.