horoszkóp

Ronaldo volt barátnője máris bepasizott

2005.06.13. 12:20
A Real Madrid játékosa májusban szakított a csinos műsorvezetővel, aki korábban jelképes házasságot kötött Ronaldóval. Daniella Cicarelli tavaly ismerkedett meg a focistával.

Villámgyorsan megvigasztalódott Ronaldo volt barátnője: Daniella Cicarellit akkor kapták lencsevégre, amikor hevesen csókolózott egy ügyvéddel a tengerparton. A Real Madrid játékosa és a csinos televíziós műsorvezető februárban kötött jelképes házasságot, de májusban váratlanul szakítottak.

Lekapva

Cicarellit és a 23 éves Flavio Zveitert a Rio de Janeiro melletti tengerparti plázson fotózták le, és a szenvedélyes csókról készült kép több lapban is megjelent. Zveiter egyébként a jelek szerint nagyon kedveli a televíziós műsorvezetőket: korábbi barátnőjének, Livia Lemosnak is ez a foglalkozása.

Kibukott

Ronaldo és Cicarelli február 14-én egy elegáns francia kastélyban, a Chateau de Chantillyban jelképes házasságot kötött 250 vendég jelenlétében. A frigy nem lehetett hivatalos, mert a focista és korábbi felesége, Milene Domingues között még nem mondták ki a válást. Három hónap után azonban Ronaldo és Cicarelli közleményben jelentette be, hogy külön válnak útjaik. A szakítás okairól egyikük sem kívánt nyilatkozni, több bulvárlap azonban úgy értesült, hogy Ronaldóék szakítása a műsorvezető túlzott féltékenykedésének volt köszönhető, valamint egy idegösszeroppanásnak, amit Cicarelli egy spontán vetélése után élt át.

A Real Madrid világbajnok labdarúgója április elején jelentette be, hogy élettársa gyermeket vár. Néhány hetes terhesség után azonban a volt modell elvesztette magzatát.

Szerelem első látásra

Ronaldo tavaly ismerkedett meg Cicarellivel egy Brazíliában rendezett partin. A 23 éves műsorvezető állítása szerint "azonnal rabul ejtette a szívét", nem meglepő tehát, hogy mindössze másfél hónap ismeretség után a világbajnok megkérte a nő kezét.