horoszkóp

Ronaldo feleségül veszi modell barátnőjét

2004.07.29. 11:40
Ronaldo, a világhírű brazil futballsztár megelégelte a kicsapongó életmódot, házasságra készül mindössze másfél hónapja megismert barátnőjével. A focista nemcsak az átdorbézolt éjszakáknak, de felesleges kilóinak is szeretne búcsút inteni.

Másfél hónap boldogság

Úgy tűnik, vége az átdorbézolt éjszakáknak és a nagy zabálásoknak. Ronaldo, a Real Madrid mára kissé túlsúlyos futballsztárja házasodni készül. A csodacsatár mindössze másfél hónap ismeretség után kérte meg barátnője, a modellként és az MTV zenei csatorna műsorvezetőjeként ismert Daniella Civarelli kezét, adta hírül a brazil sajtó.

Titokzatos házassági tervek

Az O Estado de Sao Paolo és a Contigo magazin már azt is tudni véli, hogy Ronaldo egy görögországi nyaralás során kérte meg a csinos hölgy kezét, az esküvőt pedig Párizsban szeretnék tartani. Rodrigo Paiva, a világhírű focista barátja és sajtószóvivője szűkszavúan és titokzatosan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. "Az esküvővel kapcsolatos híreket sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom", mondta a sztár barátja, "ám valóban minden esély megvan rá, hogy a közeljövőben összeházasodjanak, hiszen szeretik egymást és nagyon boldogok együtt. Ha már tudom az esküvő pontos helyét és idejét, boldogan alátámasztom a hírt", tette hozzá Paiva.

Alkohol helyett zsírégetés

Ronaldo négy éve vette feleségül a szintén focista Milene Domininguest, a házasságból egy kisfiú is született, aki ma három éves. A kis Ronald szülei novemberben váltak el. Ronaldo mostanában éjszakai dorbézolásairól és féktelen étvágyáról híres, így nem csoda, hogy jócskán meg is hízott. A hírek szerint Cicarelli, a brazil maratoni futó és triatlonista egészen egyszerűen megelégelte barátja kicsapongó életmódját, szigorú diétára fogta Rinaldót és napi edzéstervet dolgozott ki neki.

Carlos Alberto Parreira, a sztár futballedzője hálás Cicarelli baráti korholásáért, a szelíd erőszak épp időben érkezett. "Az egész brazil válogatott köszönettel tartozik neki, hogy végre rávette Ronaldót az egészségesebb életmódra", nyilatkozta a megkönnyebbült edző.