Cristiano Ronaldo barátnője egy szórakozóhely mosdójában fényképezkedett a barátnőivel, miközben megmutatták a tangáikat, a mellüket, illetve Ronaldo barátnője egy leszbikus csókot készült váltani egyik szórakozótársával. Nereida Gallardoról nem a mostani az első topless kép, de mindenképpen a legmerészebb. A barátnő közben úgy gondolja, hamarosan összeházasodik focista pasijával, akit alig négy hónapja ismer, mi pedig azt a megállapítást szűrhetjük le, hogy nem is igazi celebbarátnő az, aki nem mutogatja a mellét.

Egy mallorcai szórakozóhely mosdójában készült képeken Nereida Gallardo, Cristiano Ronaldó néhány hónapja megismert barátnője megmutatja, milyen jól tud szórakozni fickója nélkül. A The Sun három fotót közöl a lány estéjéről. Az egyiken Gallardo és barátnői felhúzzák a pólóikat, miközben a leendő focistafeleség modell leszbikust játszik. Egy másikon a lányok a szoknyáik alá engednek betekintést, hogy mindenki láthassa, milyen tangában vannak. A harmadik fotón végül tornasorban láthatjuk a szórakozókat.

A The Sun azt írja, a képek már egy ideje keringtek a neten, csak ki volt kockázva a lányok arca. Az angol lap mindenki örömére megszerezte az eredeti képeket, így láthatjuk, hogy a lány valóban Cristiano Ronaldo modell barátnője.

„A kamerának játszott, de biztos vagyok benne, hogy boldogan reprodukálná a jeleneteket Cristianonak is. Valószínűleg hagyná, hogy Cristiano végignézze. Ő ilyen nagyszerű bulizós lány. Mindenhol megfordulnak után – árad belőle a szexualitás” – mondta a modellről az egyik barátnője, aki úgy gondolja, az ilyen jellegű dolgok megoldási módja, ha megpróbálják a pasit is bevenni a játékba.

Még több kép: The Sun

A pár egyébként még csak négy hónapja van együtt, igaz azóta sülve-főve. Gallardo nagyjából Ronaldo angliai házában él, amióta összejöttek. Becsületesen kijár pasija minden meccsére, ahol minden rúgott gól után csókokat küld neki. Gallardo nemrég azt mondta, hamarosan összeházasodnak, igaz erről Cristiano Ronaldo nem tud.

Cristiano Ronaldo partidög barátnőjéhez hasonló lányt ejtett pont tegnap George Clooney. Clooney barátnője Las Vegasban bulizott kellemesen egy ismeretlen fickóval, nem sokkal azután, hogy összejött a sármos színésszel. Clooney nőjéről aztán az is kiderült, hogy valójában olyan pajkos pultos lány, aki mindent megtesz a vendégekért.

Megállapíthatjuk, hogy az új trendeknek megfelelően az igazi celebbarátnő olyan, aki, ha kell, buli közben bármikor ledobja a pólóját, csak azért, hogy pikánsabban tudja barátnője szájába dugni a nyelvét. Azért érdemes hozzátenni, hogy Clooney egy évig bírta az ilyen kapcsolatot, Ronaldo pedig csak négy hónapja van a csajával, úgyhogy azt nem tudjuk, mennyire működik ez a trend hosszútávon.