A 17 éves Natasa Demkina bármin és bárkin képes átlátni röntgenszemeivel. Az orosz sajtóban gyakran írtak különleges képességeiről, de sokan hitetlenkedve fogadták a csodatevéseiről szóló híreket. Különösen a brit újságírók, akik személyesen akartak megbizonyosodni arról, hogy igaz, amit beszélnek róla. És megbizonyosodtak.
Natasára az utóbbi időben egyre több brit magazin és televíziós csatorna "vadászott", ám végül csak a Sun és a Daily Express kapott lehetőséget interjúkészítésre. A kislány készségesen válaszolt kérdéseikre, és az általuk kitalált kísérletek során be is bizonyította, hogy valóban rendkívüli képességekkel bír. A Sun szerkesztősége saját riporterét állította a lány elé, aki egy októberi autóbalesetben csúnyán összetörte magát. Natasa kivétel nélkül, a nő minden egyes sérüléséről beszámolt, és a beültetett implantátumokat is észrevette. A legmegdöbbentőbb azonban mindenki számára az volt, amikor az egyik reggeli talkshowban közölte beszélgetőpartnerével, Chris Steele doktorral, hogy problémái vannak a veséjével és a májával, illetve, hogy valószínűleg rákos. A férfit sokkolta a hír, ugyanis ő semmi ilyenről nem tudott, ezért azonnal megvizsgáltatta magát az orvosokkal. Az előzetes eredményekből kiderült, hogy megnagyobbodtak a nyirokcsomói, de a végleges diagnózisra még várnia kell.

Korán jött ajándék

Az orosz csodagyerek, Natasa Demkina képességeire először 10 évesen figyeltek fel. Minden azzal kezdődött, hogy a kislány egy alkalommal mesélni kezdte édesanyjának, hogyan is épül fel az emberi szervezet. Akkor még nem ismerte a szervek pontos nevét, ezért a veséket nagy baboknak nevezte, a beleket pedig recés slagnak. Amikor elvitték orvoshoz, leírta mit lát a férfi "belsejében".

Mindenen átlát

Natasa elmondása szerint kétféleképpen lát: úgy nézi az őt körülvevő dolgokat, mint egy átlagos ember, de közben keresztül is lát mindenen. A kislány képes teljes egészében megvizsgálni az emberi szerveket, diagnosztizál, felismer bármilyen baktériumot, vírust, amely a szervezetbe került és nem utolsó sorban állítólag gyógyít is. Röntgenszemét akkor veszi igénybe, amikor csak akarja, de egy hosszabb szeánsz után komoly fejfájással küszködik. Saját magát azonban "nem látja át" és nem is tud segíteni magán.

Orvos szeretne lenni

A csodagyerek édesanyja, Tatjana Demkina igyekezett eltitkolni Natasa képességeit. Szülővárosában azonban hamar híre ment, hogy milyen csodákra képes és egyre többen keresték fel. Egyszer meglátogatta őt egy asszony, aki kilenc éve próbált hiába teherbe esni. A kislány segített neki, és a meddősségben szenvedő nő hónapokkal később fiút szült. Másokhoz hasonlóan ő sem hálálta meg a segítségnyújtást, ami nagyon fájdalmasan érintette Natasát. Pedig a lány csak egy dolognak él: gyógyítani és segíteni szeretne. Azt tervezi, hogy a középiskola után orvostudományt fog tanulni.

Az oroszok megerősítették

Natasa anyukája nem egy alkalommal keresett fel specialistákat, tudóscsoportokat, hogy megerősítsék: lánya valóban képes átlátni mindenen. Az orvosok több vizsgálatnak és kísérletnek vetették alá. Egyszer például bemutatták egy kislánynak, aki több súlyos betegségben is szenvedett. Natasa minden egyes beteg szervét leírta és diagnózisa tökéletesen megegyezett az orvosokéval. Találkozott egy olyan asszonnyal is, akinél rákos daganatot véltek felfedezni az orvosok, de a lány nem látott semmit. Később kiderült, hogy a kórházban téves diagnózist állítottak fel.

Szülők büszkesége

"Sokáig titkoltuk, hogy mire képes a lányunk." - mesélte az orosz C magazinnak Natasa édesapja, Nyikolaj Demkin. "Aztán a hír kiszivárgott, és a családunkat egyre több újságíró kereste fel. Alig, hogy letettük a telefont, megint csörgött. Nem csak a helyi lapok, de az országos lapok is írni kezdtek róla. Most meg meghívták Londonba, hogy töltsön ott két hetet és meséljen képességeiről az ottani lapoknak. Boldog vagyok, hogy a lányom ilyen sikereket ért el. Egyszerű ember vagyok, és nincsenek különleges képességeim. Jómagam is gyakran kérek tőle segítséget, nemrég vesekőtől szabadított meg." - mondta Demkin.