Rooney csaja békából lett királylány

2004.06.24. 09:45
Két éve ezelőtt Colleen McLoughlin úgy nézett ki, mint egy átlagos diáklány, ám mióta összejött Wayne Rooney-val, a legújabb angol focicsillaggal, azóta Victoria Beckhammel mászkál, és magazinok címlapjain illegeti magát.
Nemrég a pár csupán annyiban különbözött a többi tinédzsertől, hogy Wayne futballozással kereste a pénzt. A média és az Eb-láz hatására azonban nagyot változott a helyzet, írja az angol The Sun bulvárlap.

Tinédzser lamúr

Hírnév előtt

Colleen és Wayne mindketten 18 évesek, és már jegyben járnak. Rooney ma Európában minden bizonnyal a legtöbbet emlegetett focista. Mióta a helyi csapatból a nemzetközi foci-vérkeringésbe került, és fantasztikus sikerrel játszik, fel kellett készülniük arra, hogy sztárpárként a sajtó állandó kereszttüzében fognak élni.

A szomszédlány típusú Colleenből a média gyorsan címlapmodellt faragott. A lány liverpooli külvárosi haverjai helyett most David és Victoria Beckhammel barátkozik, és éli az elitfutballista-feleségek életét. Kedves kis tornácos házukat hatalmas kúriára cserélték, a névtelenséget pedig a bulvárlapokban való mindennapos szereplésre.

Felturbózták

Hírnév után

Rooney menyasszonya nemrég még úgy festett steppelt anorákjában, mint bármelyik egyetemista, mostanában pedig bármelyik divatlapban megállná a helyét. Amikor legutóbb Lisszabonban Beckhamnével ebédelt, felgyűrt szárú farmerjében legalább olyan jól nézett ki, mint a designerruhákba öltöztetett Posh Spice, akivel ellentétben jól láthatóan remekül érezte magát.

Egyelőre úgy tűnik, Colleen meglepően jól bírja a közszereplést, és még nem szállt el az agya a sikertől, írja a The Sun. A lány jó tanuló volt a katolikus gimnáziumban, ahova járt: tanárai továbbtanulásra biztatták. Colleen azonban otthagyta az iskolát, és színészi karrierbe kezdett, ami mellett megpróbál Wayne-nel is minél több időt tölteni.