Wayne Rooney nője popsztár akar lenni

2004.12.16. 17:34
Az Atomic Kitten énektanárával képezteti magát Coleen McLoughlin, hogy híres énekesnő legyen. Dalai egy részét már felvette. A lány két kézzel szórja a pénzt. Legutóbb vásárlási tanácsadót fogadott.

Wayne Rooney barátnője újabban azt tervezi, hogy popénekesnő lesz. A tizennyolc éves Coleen McLoughlin énekleckéket vesz Jennifer Johntól. Azt állítja, a legjobb tanárhoz iratkozott be, a hölgy ugyanis az Atomic Kitten trió hangképzője volt, és a csapat sikere nagy részben Jennifer érdeme.

Saját dalok, saját lemez

A Sun című magazin úgy tudja, Manchester United tizenéves tehetségének jegyese két hónapja a liverpooli Sense of Sound stúdióban tanul. Arról azonban a cikk szerzője nem tud, Coleen énektanára mennyire tartja tehetségesnek tanítványát.

Wayne Rooney mindenesetre meg van győződve arról, hogy menyasszonya sikeres lesz a pályán. A pár egyik közös barátja legalábbis többek közt ezt állítja.

"Coleen természetes lány, és rendkívül tehetséges. Nagyon szeret énekelni, már fel is vett egy pár dalt. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg pénze van, így el is tudja érni, amit akar" - mondta a neve elhallgatását kérő forrás.

Vásárlási tanácsok

Rooney menyasszonya és diákkori kedvese két kézzel szórja a pénzt, amit párja keres. Néhány hónapja például vásárlási tanácsadót fogadott, hogy őt és Rooneyt a legtrendibb brit fiatalokká faragja. A divattörténetben, tervezésben, és style-ingban járatos szakértőnek az volt a feladata, hogy elkísérje Coleent a bevásárló útjaira, és segítsen a számára legmegfelelőbb ruhákat kiválasztani a manchesteri Harveys Nichols és Selfridges áruházakból. Coleen ezen kívül nemrég vőlegényével közösen építtetett egy kastélyt Cheshire-ben.