horoszkóp

David Schwimmer a Szex és New York sztárjával randizott

2005.04.28. 13:07
David Schwimmer és Kim Cattrall is Londonban vendégszerepel és állítólag ott melegedtek össze. Többen látták őket együtt vacsorázni, Schwimmer ügynöke szerint azonban a színész nem is ismeri Cattrallt.

David Schwimmer a Jóbarátok volt sztárja is új barátnőt talált magának a US Weekly magazin szerint. Schwimmer egy másik sorozat szereplőjét, a Szex és New York-ban jeleskedő Kim Cattrallt nézte ki magának, és állítólag már több randin túl vannak. A két színész Londonban melegedett össze, Schwimmer ugyanis egy londoni színházban fog vendégszerepelni, és jelenleg a darabot próbálja, Cattrall pedig már régóta játszik a brit fővárosban.

Csók és vacsi

Londoni megfigyelők legalább öt helyről jelentették, hogy Svhwimmer és Cattrall együtt vacsorázott valamelyik étteremben, sőt az ötből az egyik leselkedő állította, nem csak vacsoráztak, csókolóztak is. Állítása szerint a két színész külön-külön érkezett a Fifty nevű klubban, később azonban összemelegedtek, és egymás karjaiban kötöttek ki. David Schwimmer szóvivője azonban cáfolta, hogy a 38 éves ex-Ross és a 48 éves szőke színésznő között bármi is lenne. "Szerintem David nem is ismeri Kim Cattrallt, mint ahogyan azt az éttermet sem, ahol állítólag Kimmel randevúzott. Soha életében nem járt ott" - közölte a szóvivő.

David Schwimmert egyébként tavaly hagyta el barátnője, Gina Lee, ami a színészt meglehetősen lesújtotta. A modell barátai azt mondták, Lee azért hagyta el Schwimmert, mert úgy érezte, semmi közös vonásuk nincsen. Emellett Lee állítólag csak arra használta a színészt, hogy túltegye magát előző kapcsolatán. Kenyon Phillips ugyanis már a modell vőlegénye volt, amikor szakítottak, és Lee rá két héttel ismerkedett meg Schwimmerrel. Cattrall, aki a Szex és New York című sorozatban a férfifaló Samantha Jonest alakítja, nemrégiben szakított barátjával, a nála 21 évvel fiatalabb kanadai szakáccsal.

Sokan vannak

Schwimmer, aki nemcsak játszott a Jóbarátokban, de több epizódot is rendezett, a londoni Gielgud Színházban vállalt szerepet a Some Girls című darabban. A bemutató ugyan csak májusban lesz, de Londont már teleplakátozták Schwimmer képével, partnere pedig a Vera Drake című, számos díjat nyert film női mellékszereplője, Lesley Manville lesz. Az egykori Ross azt nyilatkozta, gyermekkori álma teljesült azzal, hogy egy londoni színházban játszhat. Az utóbbi időben nagy divat lett, hogy a képernyőn elhíresült sztárok, akik milliókat kapnak egy-egy televíziós epizódért, színpadon vállalnak szerepet, sokkal kevesebb pénzért. Londonban rengeteg tévé- és moziszínész szerepelt az elmúlt néhány évben, a Batmant játszó Val Kilmer például a Postás mindig kétszer csenget címszerepét játszotta el színpadon. Kim Cattrall a Whose Life is it Anyway című darabban játszik egy mozgássérült szobrászt. Londoni színházakban szerepelt még ezen kívül Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Matt Damon és Madonna is.