horoszkóp

Demjén Rózsi jachton tölti a nyarat

2006.08.17. 10:35
Nyári szabadságát adriai jachtján tölti az énekes, de azért a lovait se hanyagolja el, sőt öndefiníciója szerint ő már lovas hajós.

Nyári szabadságát Demjén Ferenc legszívesebben az Adrián tölti már hosszú évek óta. Az énekes a Blikknek arról beszélt, hogy bár feleségével már húsz éve a Horvát tengerpartra járnak pihenni, csak a közelmúltban született meg a gondolat a fejében, hogy vesz egy hajót.

Demjén ki is nézte a számára megfelelő járgányt, ami egy közel harminc láb hosszú motoros jacht lett. Nem is volt más hátra csak be kellett szerezni a megfelelő papírokat, és máris kedvére szelhette a hullámokat Vodice környékén.

Hajóról lóra

A sztár elégedett a hajójával, amiben két hálónak, konyhának, étkezőnek, zuhanyzónak és egy nappalinak jutott hely. Az is kiderül, hogy amint van egy kis szabadideje rohan az Adriára, hogy aztán este feleségével elhajózzon valamelyik környező kis szigetre vacsorázni.

A napilap szerint az énekes barátainak meg is jegyezte egyszer, hogy ő valójában lovas hajós, mivel mikor éppen nem az Adrián hajókázik, akkor Dióspusztán tölti hétvégéit, ahol a lovaival tud foglalkozni. Ilyenkor a program természetesen a lovaglás, amit az egykor alkoholproblémákkal küzdő Demjén szintén amerikai származású feleségével űz.