horoszkóp

Fülbevalós fiú nem udvarolhatott Rubint Rékának

2007.11.16. 09:55
Mázli, hogy ilyen stramm fiú ez a Norbi, máskülönben lett volna gond az apóssal. Rubint mama szerint felemelő a lány anyjának lenni.

A juj.hu Schobertné mamájával találkozott a divatbemutatón, aki nagyon büszke a lányára, és aki szerint nagyon felemelő érzés Rubint Réka anyjának lenni. A kedves mama ennek ellenére eleinte félt, mivel kisvárosban él, hogy mit fognak mondani az emberek a médiában betöltött szerepéről, de az emberek jót mondtak.

Divatérzékeny, jó kislány

Kiderül az is, hogy már kiskorában is volt érzéke a divathoz a fitnesszguru feleségének, de soha nem kapott pofont, sőt, még csak nem is haragudott rá soha a mama. Amikor diszkóba akart menni, akkor mehetett, de mindig az édesapja engedte el, és mindig időre kellett hazamennie, különben szobafogság volt a büntetése. Nem is késett soha.

Rubint ugyan nem árulta el, mikor vesztette el a szüzességét, de a mama ezt is látta rajta, ugyan azt maga se tudta, hogy honnan. Viszont fülbevalós fiú nem volt megtűrve Rubintéknál, biztos, hogy a papa is kiakadt volna, ha megtudja, hogy a lányukat egy ilyen ujjazza.