horoszkóp

Rubint Réka újra száguld

2008.03.21. 13:09
Szabályosan parkolt egy parkolóházban Rubint Réka autója - jelentette Feljelentőnk a valódi ritkaságnak számító eseményt, és meg is örökítette a mikuláscsomaggal díszített kabriót. Az RREKA-1 rendszámú autó tulajdonosa az utóbbi időben igen aktív: feljelentőink látták fölöslegesen dudálni, mobilozva, bekötött biztonsági öv nélkül vezetni, és persze a szokásos buszsávos száguldás sem maradhatott ki.

"Múlt kedden reggel volt szerencsém közlekedni látni a hírességet a Bajza utca és az Andrássy út sarkán. Vászontetős sport Audijával előbb vadul ledudálta a sarki étterem elé szabályosan tolatva beparkolni készülő áruszállító kisbuszt, majd bőszen mobilozva áthajtott az Andrássy úton" - jelentette február végén Posztoló Iván.

"Múlt csütörtökön reggel láttam RREKA-1 rendszámú fehér A4-esben a buszsávban haladni a Dózsa György úton, mivel a normál sávokban elég jó kis sor volt. Gondolom, őnagyságának sietős dolga volt és úgy érezte, hogy neki ez jár. Igazi "plázacica" stílusban nyomja, a feje olyan barna a sminktől vagy a szoláriumtól, hogy Pákó szinte félvér lenne mellette" - jelentett Rubint Rékáról pár nappal Iván után Fantom is.

E hét keddjén azonban egy ritkaságszámba menő feljelentő érkezett: a RREKA-1-es Audi kabrió szabályosan parkolt egy parkolóházban. A döbbenet lett úrrá a szerkesztőségen, míg meg nem néztük a képet, és el nem olvastuk a szöveget: "Tisztelt Velvet, mellékelten küldve megosztanám veletek Update királyunk drága feleségének autójáról készült fényképemet, mely arra enged következtetni, hogy nevezett személyt nem igazán érdekli a parkolási bírság tárgyköre. Talán mert nagyon telik rá és derogál jegyet venni, vagy esetleg exfakabát férje a jó kapcsolatokra alapozva úgyis le updatevajazza az ügyet" - Rubint Réka ablaktörlőjén ugyanis egy ottfelejtett mikuláscsomag virított.

Ugyanezen a napon Szegediügynök is felfigyelt a jellegzetes autóra és a szabályokat ismét áthágó vezetőjére. "Az előbb volt szerencsém látni Rubint „Mindigszabályosanvezetek” Rékát a hófehér, piros tetős Audijában. Réka az indulás hevében elfelejtette bekötni magát, valamint megszakítani a telefonbeszélgetését. De jó is rosszindulatúnak lenni!"

Schobert Norbert felesége tavaly júniusban a Velvetnek elmondta, hogy tud az ilyen feljelentésekről, nem cáfolta igazságalapjukat, de határozottan hangsúlyozta, hogy a feljelentések sokszor túlzóak vagy elferdítettek.

Rubint Rékát elmondása szerint eddig sosem büntették meg a rendőrök közlekedési kihágásért, 18 éves kora óta van jogosítványa, a vizsgákat elsőre teljesítette. Azt is megjegyezte, hogy az olvasók csak azóta foglalkoznak a vezetési szokásaival, amióta névre szóló rendszámtáblája van.

A hölgy közlekedési szokásaira szeptemberben is visszatértünk, mert Rubint Réka akkor a TV2 Favorit című műsorában meghazudtolta feljelentőinket, mondván, hogy soha nem vétett a közlekedési szabályok ellen.

Azt is állította, hogy a feljelentőkkel kapcsolatban soha, egyetlen újságíró sem kereste meg, holott korábban a blogjában ő maga írta, hogy a Velvet megkérdezte közlekedési szokásaival kapcsolatban.

A mostani eseteket Rubint Réka már nem kommentálta.