horoszkóp

Kétezer szépségversenyző árasztotta el az RTL Klubot

2008.04.16. 15:57
Kapcsolódó cikkek (1)
A Miss World és a Miss Universe Hungary címre pályázó lányok kétezres hada elözönlötte az RTL Klub székházát. A májusi verseny 24 résztvevőjét csak háromnapos válogatás után tudták kiválasztani.

A Miss World és a Miss Universe Hungary címegyesítő mérkőzés kétezer nevezője néhány napra ellepte az RTL Klub székházát – derült ki a csatorna hírleveléből.

Az előzsűriben többek között helyet foglalt Hajas László fodrász, Náray Tamás divattervező, Jónás Kata sminkes, valamint Bodri Kriszta is, aki tavaly nyert, aztán úgy volt, hogy visszavonul, aztán meg most úgy van, hogy mégse.

Szépségversenyzők, klikk!

A zsűri, mivel a szépség nehezen definiálható, úgy válogatott, hogy a döntőbe került lányok sokfélék legyenek. A válogatáskor örömmel látták, hogy a versenyre is sokféle lány érkezett.

A versenyre jelentkeztek olyanok is, akiknek van már gyakorlatuk a szépségversenyekben, így profinak számítanak, és olyanok is, akiknek új volt a magassarkús bikinis felvonulás, ezért esetlenül mozogtak.

A három nap után kiválasztott 24 versenyzőre most egy intenzív egy hónapos felkészítés vár, ahol az előzsűriként felsorakozott sereg veszi őket kezelésbe.