horoszkóp

Bukást hozott a sajgó feneke Schobertnénak

2007.03.10. 10:53
Hiába masszírozták Rubint Réka fenekét, ez sem mentette meg a kieséstől. Dobó Kata legyőzte a pénteki párbajban a jégen. Pedig a színésznő sem volt könnyű helyzetben, bordatöréssel igen nehéz korcsolyázni. De mint kiderült, farizom húzódással még nehezebb. Legalábbis Schobertnénak.

Elbúcsúzott a jégtől Rubint Réka. Dobó Kata a Sztárok a jégen című műsor tegnapi adásában legyőzte őt, a nézők kiszavazták Schobertnét. Immár másodszor, Rubint Réka ugyanis egyszer már kiesett. Most újabb esélyt kapott Dobó Kata mellett, aki legutóbb sérülésre hivatkozva nem vett részt a versenyen.

Dobó Kata bordatöréssel nyert

Mindketten sérülten álltak neki a versenynek. Dobó Katát bordarepedés kínozta. A párbaj előtt meg is jegyezte, hogy nem viszi túlzásba a dolgot, hiszen szerinte ez csak egy játék, és nem akarja kockáztatni az egészségét. Tilla hiába faggatta Dobó Katát, vajon az orvosai megengedték-e, hogy részt vegyen a showban.

"Annyit beszéltünk már a sérülésekről, hagyjuk ezt, most már csináljuk végig - hárította a kérdéseket a színésznő, aki a hírek szerint nem csak bordatörése miatt maradt távol a múltkori versenytől. Korábbi kedvesének, Andy Vajnának öngyilkos lett a fia, Dobó Kata pedig résztvett a temetésen, így kevés ideje jutott a felkészülésre.

Rubint Rékának fájt a feneke

Rubint Réka sem volt fitt a versenyre. Neki a feneke sajgott, ami megakadályozta, hogy kihozza magából a maximumot. A tegnapi párbajra két kűrt kellett megtanulnia. A kemény felkészülés során túlterhelte magát, meghúzódott a farizma. A Blikknek arról panaszkodott, hogy alig tud lábra állni. Fájdalmait masszírozással és görcsoldóval próbálták enyhíteni.

A rendkívüli körülmények ellenére Rubint Réka is megpróbálta elhitetni, hogy teljes nyugalommal vág neki a jégnek. "Egy olyan versenyszituáció alakult ki, ami szerintem a világon még sehol. Nem vagyok jobb, mint Kata, mert ő egy fantasztikus színésznő. Én egy elismert aerobic edző vagyok, úgyhogy úgy gondolom, azonos esélyekkel indulunk" - mondta bizakodóan