horoszkóp

Szaporodni vágyik a Schobert család

2008.02.20. 15:13
Kapcsolódó cikkek (1)
A Bors szerint az ATSA edzőterem vezetősége elbocsátotta Rubint Rékát, mert rendszeresen késett. Schobert Norbert a Veltvenek elmondta, nem igaz, hogy nejét kirúgták volna a cégtől, mert elhanyagolta óráit. Hozzátette, Rubint Réka hamarosan elkezd aerobic-órákat adni, de vigyáznia kell magára, mert reményeik szerint útban a harmadik csöppség.

A Bors információi szerint Rubint Rékát kirúgták a Palik László tulajdonában álló budai ATSA fitness edzőteremből, ahol alig pár hete dolgozott. A lapot egy neve elhallgatását kérő informátor tájékoztatta a részletekről. Az illető szerint Schobertnét, aki maga jelentkezett, hogy itt szeretne dolgozni, kéthónapos próbaidőre vették fel, és hetente két órát kellett volna tartania. "Ezekről az órákról gyakran késett, volt, hogy tíz perccel később érkezett meg, ami az egész délutáni órarendben csúszást okozott."

Az informátor szerint vezetőség akkor döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg Rubint Réka szerződését, amikor bejelentette, hogy elmegy nyaralni, és így nem tudja megtartani az óráit. A hírt az ATSA fitness vezetője, Gombás Imre is megerősítette, ám a részletekről nem kívánt beszélni. A Velvetnek pedig már azt mondta, hogy senkinek sem nyilatkoznak az üggyel kapcsolatban. Az edzőteremben egyébként olyan ismert sportolók tartanak órát, mint például Czanik Balázs, Katus Attila és Szentgyörgyi Rómeó.

Rubint Réka szerint csupán annyi történt, hogy helyettesítette egyik kolléganőjét, ám ő nemrég visszajött a szülési szabadságról. "Az én óráim pedig délutánról átkerültek délelőttre" - tette hozzá. Egy biztos, sem a cég honlapján, sem a szórólapokon nincsenek feltűntetve még Rubint Réka új órái. Saját oldalán viszont egy hónappal ezelőtt felkerültek az időpontok, vagyis hogy minden hétfőn és szerdán 17 és 18, valamint 18 és 19 óra között tart edzést.

Réka és Norbi

Schobert Norbert a Velvetnek megerősítette felesége állítását. Elmondta, Rubint Réka soha nem állt alkalmazásban a cégnél, így nem is rúghatták ki. Egy szülési szabadságból visszatért kismamának adta vissza bemutató óráit, és jelenleg is a klub tulajdonosával tárgyal a neki megfelelő beosztásról. "Ez az egész egy kamuhír. Nem tudom kinek állt érdekében ilyet állítani. Évvégén valóban tartott egy pár helyettesítő órát, mert szereti a szakmáját, és az életét jelentő örömet okoz neki a mozgás. Sőt, visszahívták erre az évre is, de soha nem állt alkalmazásban. Rékának csak és kizárólag a saját cégünkkel van munkaviszonya."

Schobert Norbert szerint eszükbe sem jutott, hogy Rubint Réka más állást vállaljon emellett, ugyanis úgy döntöttek, itt az ideje, hogy két gyermeküknek, Larának és Norbinak kistestvére szülessen. A tréner elkeserítőnek tartja, hogy ma már bárki, bármit, bárkiről állíthat a sajtóban, aminek ugyan lehetnek jogi következményei, de az érintettek kellemetlenségeit semmi nem kárpótolja.