horoszkóp

Paris Hilton a divat áldozatai között

2005.01.12. 13:43
Ha ön eddig Paris Hiltont, Britney Spearst vagy Meryl Streepet utánozta, rosszul tette, ők ugyanis a divatguru szerint ízléstelenek és rosszul öltözöttek. Nem járnak azonban jobban Julia Roberts követői sem, a színésznő ugyanis régen kiment a divatból. Tudja meg, kik a legrosszabbul öltözött sztárok!

Idén 45. alkalommal állította össze cinikus divatlistáját Mr. Blackwell, akinek kedvenc hobbija, hogy összegzést készít a legrosszabbul öltözött sztárokról. A brooklyni születésű Richard Blackwell maga is divattervező volt, többek között Jayne Mansfeldet és Jane Russelt öltöztette, és 1960-ban tette rendszeres elfoglaltságává a sztárok éves kritizálását. Ez évi listáját kedden ismertette a nagyközönséggel, és nem kímélt senkit, aki nem felelt meg az ízlésének.

Tévéslányok és a Velvet-kedvenc

Első helyen Nicolette Sheridan angol színésznő futott be, akinek neve itthon nem cseng ismerősen, Amerikában azonban egyre több ember kedvence a Desperate Housewives (kétségbeesett háziasszonyok) című sorozatnak köszönhetően. Hiába azonban a népszerűség, Sheridannak egyszerűen "fájdalmasan nincs ízlése", jelentette ki magabiztosan Blackwell, aki egyszemélyben üzemelteti a sztárvilág divatrendőrségét.

Tekintse meg képeinket!
Második helyre az új amerikai üdvöske, a mindössze 18 éves Lindsay Lohan futott be, akit kritikusa túlzottan alulöltözöttnek és túl sznobnak talált, ráadásul ruházata Blackwell szerint skizofréniáról tanúskodik. Harmadik és negyedik helyre a tévésorozatokban tevékenykedő testvérpáros Ashlee és Jessica Simpson futott be, és ez Blackwell szerint bizonyítja, hogy a rossz ízlés genetikus. Ötödik helyezést ért el a Velvet mindenkori kedvence, Paris Hilton, aki egyébként tavaly toronymagasan nyert a rosszul öltözöttek versenyében, mi azonban idei eredményéhez is gratulálunk. (Jó volt, Paris!)

"Ennek a Hiltonnak be kéne zárnia egy évre, felújítás céljából" - jegyezte meg gúnyosan kritikusa. Bár a tévésorozat-lányok taroltak, az ötödik helytől csupa ismerős név köszön vissza a listán, itt van mindjárt az új rock-nagyi, Courtney Love (akiről Blackwellnek a medúzamarás jut eszébe), a teniszcsillag Serena Williams, a rossz ízléséről ismert Britney Spears, a régen elfeledett Paula Abdul, és a nincstelen özvegy, Anna Nicole Smith. Ha ön eddig Mery Streepet utánozta, tegyen le róla, ő ugyanis a divatguru szerint sátorhoz hasonló ruhákat aggat magára.

Futottak még és a tükör haszna

Blackwell külön pontozta kedvenceit, a "mesedivat követőit", ennek képviselői leginkább a szőke, ártatlan és romantikus imázst képviselő színésznők, mint Nicole Kidman, Natalie Portman, Scralett Johansson, Kate Winslet és Anette Bening. Julia Roberts és Barbra Streisand viszont szegények rég kimentek a divatból, legalábbis ha ruháikat nézzük. A futottak még kategóriában szerepel rossz ízlésével Oprah Winfrey és Gwen Stefani is.

A hírhedt listakészítő saját bevallása szerint már alig várta, hogy véget érjen a 2004-es év, amely annyi haszontalan és funkciótlan ruhadarabot eredményezett. Egyúttal reméli, 2005-ben végre diadalmaskodik a jó ízlés, és a nők visszatérnek a nőies ruhákhoz és megjelenéshez. Hiszen Blackwell szerint az elegancia és a visszafogottság sosem megy ki a divatból, csakúgy, mint a jó tükör.