horoszkóp

Russel Crowe-nak nem kell a műpénisz

2005.02.22. 09:13
Russel Crowe azt állítja, azért kellett leállni az Eucalyptus című film forgatásával, mert nem szeretné premier planban megmutatni partnernőjének a péniszét. Pedig még egy egy műpéniszt is felajánlottak neki, hogy azt mutassa a kamerába.

Russel Crowe legújabb filmje, az Eucalyptus bemutatóját 2006-ra tervezték, de a pár napja kiderült, hogy leállt a forgatás. A színész most elárulta, azért nem tudták folytatni a munkát, mert ő nem hajlandó kamera előtt megmutatni a farkát.

A műpéniszről még nem nyilatkozott

Az Imdb nevű mozi portál honlapján egy hete adták hírül, hogy a film forgatását bizonytalan időre elhalasztották. A főszereplőnek ugyanis "kifogásai támadtak a forgatókönyvvel kapcsolatban".

"Amikor megtudtam, hogy a történet szerint meg kellene mutatnom a péniszemet a fiatal Erzsébet királynőt alakító színésznőnek, visszamondtam a munkát" - idézte az Ananova a színészt, aki a mesemondó szerepét kapta a filmben. A filmet készítő Murray Bail és csapata felajánlotta Crowe-nak, hogy saját nemi szerve helyett egy műpéniszt villantson meg az ominózus jelenetben. Egyelőre nem tudni, az ausztrál színész elfogadja-e a felkínált lehetőséget, pedig mindjárt több méretben is felajánlottak neki választási lehetőséget.

Információ híján a bulvárlapok múlt héten még találgattak, és egyebek mellett arra tippeltek, a főszereplő összeveszett földijével, Nicole Kidmannel, aki az Eucalyptus másik sztárszínésze. "Ne már, mi jöhet még ez után? Azt találják ki, hogy azért mondtam vissza a munkát, mert Nicole Kidman szerepét akartam eljátszani?" - nevetett a színész.

Crowe beszólt a reklámban szereplő kollégáknak

Néhány napja Crowe tényleg kritizálta kolléganőjét. Úgy vélte, azoknak a filmszínészeknek szégyellniük kellene magukat, akik azzal tesznek szert újabb milliókra, hogy reklámokban szerepelnek. Nicole Kidmanre az annyiban vonatkozott, hogy nemrég több mint három millió eurót kapott egy Chanel-reklámért. Crowe ez után kitért a spanyol öltönyt reklámozó George Clooneyra, Harrison Fordra, aki Japánban cigaretta hirdetésekben tűnik fel, és Robert De Niróra, aki pedig az American Expressz hitelkártyáit reklámozta. A Gladiátor nyers modorú főszereplője szerint ilyesmire nem volna szabad használni a hírnevet.

Crowe véleménye miatt Nicole Kidman tényleg megsértődött, állítólag komoly veszekedés keretében mondta meg a véleményét kollégájának. Róla viszont azt terjesztették a sajtóban, hogy miatta szakadt meg a forgatás, mert mellnagyobbító műtétre jelentkezett.