horoszkóp

Rúzsa Magdit hírbe hozták egy operatőrrel

2006.05.23. 09:41
A Megasztár énekesnője a produkció egyik operatőrével jött össze, bár azt mondja, erről ő maga sem tud.

A Megasztár-nyertes énekesnőről már az összes bulvárlap megírta, hogy jelenleg nincs kapcsolata, a Színes Bulvár Lap azonban tudni véli, hogy most már van. A lap több informátorra hivatkozva azt állítja, hogy a lány összejött a produkció egyik operatőrével. A Bendzsi becenevű, a lap által sármosnak mondott operatőrrel a források szerint először barátságba keveredtek, ebből lett később szerelem, amit már csak az is bizonyít, hogy azóta már az iWiw-en is bejelölték egymást.

Persze tagad

Amikor erről őt magát is megkérdezték, a lap szerint az énekesnő pár másodperces meglepett hallgatás után is csak annyit tudott mondani, hogy erről a szerelemről eddig ő maga sem tudott.

Az énekesnő volt barátjával is jó barátságban van, de a Színes Bulvár Lap szerint a fiú ismét szeretné felmelegíteni a kapcsolatukat. Szerintük ugyanis az, hogy a hétvégi döntőre személyesen is ideutazott, csak ezt jelentheti. Rúzsa az újság kérdésére válaszolva elmondta, a fiú valóban itt volt, de személyesen nem is találkoztak, csak egy sms-t kapott tőle. Győzelme óta amúgy is nagyon kevés ideje van, legkorábban hétvégén tud majd végre családjára is időt szakítani.

Rúzsa Magdolnáról csupa, számára kedvező, és példaértékű dolgot tudhattunk meg eddig. Az impozáns nevű Rúzsa Sándor lánya szegénységben nőtt fel, és karitatív hajlama igen korán megmutatkozott. Többek közt az iraki háborúban szeretett volna aktív szerepet vállalni a sebesültek ápolásában. Ehelyett a szabadkai kórházban helyezkedett el, ahol gyakornokként rögtön világra is segített egy kisfiút.