horoszkóp

Rúzsa Magdin három és fél milliót bukott Tatabánya

2008.05.14. 11:15
Az énekesnő koncertet adott a tatabányai sportcsarnokban, de arra mindössze 285-en voltak kíváncsiak. A menedzsere és a koncertszervező egymásra mutogat, csak a bíróság fogja tudni eldönteni, ki hibázott és miben.

A tatabányai Rúzsa Magdi koncerten csak 285-en voltak - írja a Bors. A koncert szervezői szerint azért csak ennyi jegyet adtak el, mert az OTP Travel azt hirdette, hogy az énekesnő a fellépés időpontjában valójában Sarm-es-Sejkben fog nyaralni. A rendezők Szovják Beát hibáztatják, és állítják, a menedzser egy időben két helyre adta el az énekesnőt.

Rúzsa Magdi!

A koncert zenei rendezője, Vörös Gyula hozzátette, három és fél millió forintot buktak, amiben a sportcsarnok bérlete a reklám és az ő bére is beletartozik. „Az anyagi veszteségen kívül az erkölcsi kár is ért minket" - mondta a a lapnak Vörös, aki visszautasítja Szovják vádját, mely szerint szerződést szegtek volna és drágábban akarták értékesíteni a koncertre a jegyeket a megbeszéltnél. Szovják szerint senki nem mondta, hogy Rúzsa nem fog fellépni május 9-én Tatabányán, ahogy azt sem, hogy május 10-i makói koncert elmarad.

„Rúzsa Magdi saját honlapján hirdetve volt folyamatosan a fenti két koncert. Az, hogy az énekesnő a lekötött koncertek előtti napokat hol tölti, nem hiszem, hogy a koncert szervezőire tartozik." Szovják szerint az az állítás is hamis, hogy 3500 ember befogadására képes a sportcsarnok, hiszen a létesítmény honlapjából egyértelműen kiderül, hogy körülbelül 1000 embert tud befogadni. A felek valószínűleg bíróság elé viszik az ügyet, hogy jogi úton szerezzenek érvényt igazuknak.