Rúzsa Magdi átvette nyereménylakását

2006.06.07. 16:10
Rúzsa Magdolna, az idei Megasztár-győztes szerdán délelőtt átvehette nyereménylakását. Miután az előző győztes, Caramel az eddigi összes ígérettel szemben még mindig nem kapta meg az övét, a cég neki is felajánlott egyet.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a közelmúlt televíziós műsor-szponzorációinak negatív tapasztalataival ellentétben, felajánlásunkat megtartva sikerült a döntő időpontjára elkészítenünk a Megasztár főnyereményét” – mondta Csikós Balázs, a Malomdomb Lakókertet építő Elephant Holding pénzügyi igazgatója a kulcsátadás alkalmából szervezett sajtótájékoztatón. Csikós minden bizonnyal Molnár Ferenc Caramel esetére is utalt, aki tavaly óta nem tudott beköltözni a győzelemmel ígért lakásába.

A lendületes egyéniségéhez

A cég képviselője szerint a nyereménylakás stílusát Rúzsa Magdolna „lendületes egyéniségéhez” igazították, jelentsen ez bármit. A Megasztár nyertese egy domb tetejére költözhet, a környéket ezért néhányan némileg túlzóan „Pest Rózsadombjának” nevezik, de erről most nem gyártunk ócska szóvicceket. Arról azonban egyelőre nincs hír, az énekesnő mikor fog ténylegesen beköltözni majd a lakásba.

A cégvezetőségnek a jelek szerint annyira bejött a Megasztár-szponzoráció, hogy újabb felajánlással fordultak a TV2-höz. Arra gondoltak ugyanis, hogy mivel a tavalyi nyertes, Caramel a mai napig nem kapta meg nyereménylakását, neki is felajánlanak egyet a Malomdomb Lakókert elkészült lakásai közül. Mint arról korábban beszámoltunk, az előző széria támogatója Molnár Ferenc Caramelnek 2006 januárjára ígérte a beköltözést, de erre mindeddig nem került sor.

Jól érzi magát

A lakópark átadásának késését akkor a vállalkozó az elhúzódó hideggel és az árvízzel indokolta. Habár a téli hideggel minden évben számolni lehet, az illetékes továbbra sem tudta megjelölni az átadás pontos időpontját. Caramel elmondta, nem türelmetlen, hiszen a jelenlegi albérletében is jól érzi magát Bartók Eszterrel.