horoszkóp

Rúzsa Magdi el szeretné tartani a családját

2006.07.01. 11:42
Rúzsa Magdolna nyaralást ajándékozott a szüleinek, a bátyjának az autóját, és a többi szeretteinek is adni akar valamit. Az énekesnő jól keres a döntő óta eltelt időszakban, a lemeze dupla platina lett, és szerepet kapott egy reklámfilmben is.

Rúzsa Magdolna saját bevallása szerint alig várta, hogy meg tudja hálálni a szüleinek mindazt, amit kapott tőlük. A Blikk kérdésére az énekesnő elmondta, hiába keres nagyon jól a döntő óta, pénzt költeni még nem volt ideje. Hozzátette, a szüleit tartja most szem előtt, akiket megajándékozott egy nyaralással. Úgy tartja, a szülők pihenni vágynak a legjobban. Rúzsa Magdolna elmondta, alig várja, hogy hazamenjen, és minden szerettének adjon valamit.

Lakás, autó, reklám

Mint arról a Megasztár előtt szülésnővérként dolgozó énekesnő korábban beszámolt, falujában gyér munkalehetőségek és alacsony bérezés van.

Az énekesnő már ritkán jár haza, olyan sűrű az élete. A napirendje a következőképp alakul: hetente húsz felkérést kap szereplésekre, naponta öt interjút ad. A Megasztár harmadik szériájának – mindezidáig legnépszerűbb – győztese nemrég zsíros juttatás fejében egy Pepsi reklámfilmben kapott szerepet, a döntőben elhangzott dalaiból kiadott válogatáslemez pedig három hét alatt dupla platinalemez lett, ami negyvenezer eladott példányt jelent.

Rúzsa Magdolnának a nyereménylakásával is nagyobb szerencséje volt, mint a második széria kedvencének, Molnár Ferenc Caramelnek, mert már a döntő utáni hetekben megkapta a budapesti lakását. A nyereményautóját azonban jogosítvány híján nem tudja használni, ezért a bátyja vezeti.

Magánélet, borotva

A döntő óta eltelt időszakról az énekesnő nem éppen optimistán nyilatkozott legutóbb a Story magazinnak. Arról panaszkodott, valósággal megrohamozzák az emberek, különösen az újságírók. Rúzsa Magdolna szerint a legrémisztőbb, hogy a magánéletét igyekeznek a címlapokra szerkeszteni, ugyanakkor az is megijeszti, ha egy riporter azzal a felszólítással hívja fel, hogy vallja be, borotválja a lábát.