Pamela Anderson Brigitte Bardot klónja, Brad Pitt James Deané

mm
2008.08.03. 11:37

Rengeteg fotót végigböngészve azt találtuk, hogy a hírességek arca igazából néhány bevett minta alapján ismétlődik évtizedről évtizedre. George Clooney kiköpött Cary Grant, Pamela Anderson is hasonlít Brigitte Bardot-ra, Brad Pittben James Deant fedezhetjük fel. Nézze meg a listánkat, és döntse el, kik hasonlítanak a leginkább egymásra!

Adam Sandler - Jason Biggs

A pités és a vasárnapi apuka

Na, Adam Sandler ugye az a színész, akit Ben Stillerrel illik valamiért összekeverni, pedig kinézetre tényleg van benne valami Jason Biggsből. Persze nem borzasztó sok, de azért van valami hasonlóság. Homlok, orr, szemöldök ? nagyjából ezek hasonlítanak. A szájuk nagyon nem, de azért testvéreknek még így is elmennének.

Bill Gates - Harry Potter

Bill Gates és a kis Harry

Daniel Radcliffe arca igazán semmitmondó lehet, ahogy Elijah Woodé, mert egyre több és több emberre sütik rá, hogy úgy néz ki, mint Harry Potter vagy Frodó. Rossz esetben egyszerre mindkettő, akkor viszont egy jó szőrös lábfejű varázslót kell elképzelnünk. A redmondi óriás, Bill Gates ezen a képen valóban hasonlít a sebhelyes arcú mágusra, talán a szemüveg, talán az orr teszi.

Brad Pitt - James Dean

Pitt és Dean

Jó, hát láttunk már nagyobb hasonmásokat is, de úgy voltunk vele, hogy a nagyágyút a nagyágyúval érdemes összerakni. A szem és a száj talán az egyező pont. De persze az is lehet, csak simán az, hogy mindkettejükért bomlanak a csajok.

Brigitte Bardot - Pamela Anderson

Tényleg hasonlít

Kisebb vitát váltott ki szerkesztőségünkben, hogy valakinek volt képe Bardot-hoz hasonlítani Pamela Andersont, hiszen mégsem egy kategória a két híresség. Aztán viszonylag hamar konszenzus született, mikor valaki megállapította, hogy a maga idejében Bardot is inkább csak jó nő volt, mint igazi színésznő. Ezen a képen tényleg iszonyatosan hasonlítanak egymásra, nem is mennénk bele a részletekbe.

Christina Aguilera - Dita Von Teese

Aguilera és 10

Kicsit csalás ez a párosítás, mert Christina Aguileranak és Dita Von Teese-nek is ezerféle arca van, de ez nem von le annak az értékéből, hogy van olyan, amikor az arcak közös halmazt alkotnak és megszólalásig hasonlítanak egymásra. Persze nem megszólalásig, de azért eléggé hasonlítanak ezen a képen. A frizura, a szemöldök, a szem, a tartás. Egyedül az arcélük, ami a felismerést segíti. Persze, ha a nyilvánvaló hajszínbeli különbségek felett szemet hunyunk.

Daniel Craig - Steve McQueen

Steve McCraig

A Pillangó és James Bond. Mindketten igazi vérbeli macsók. A maga idejében, McQueen volt az igazi laza filmsztár megtestesítője, most meg Daniel Craig építi ezt a pillért. Daniel Craig ezen a képen egy Putyinhasonmás-versenyen is indulhatna. Nem tudnánk megmondani, hogy pontosan miben, de a két színész mégis hasonlít egymásra.

George Clooney - Cary Grant

A két Lotti

Ezt nem is magyaráznánk sokáig. Látszik, hogy nem ugyanarról a két emberről van szó, de azért mégis megtévesztő. A filmezést a kilencszázas évek elején kezdő Cary Grantre csak ezen a képen hasonlít egyébként igazán George Clooney, de sokan mondják azt, hogy valami hasonlóság mégiscsak van a két színész között. Talán a deresedő halánték, vagy a sármos nézés, mi nem tudtuk kitalálni.

Kiefer Sutherland - Ewan McGregor

Ilyen volt, ilyen lett

Nem a klasszikus hasonmásokkal van dolgunk. Inkább olyasmi ez a pár, hogy Ewan McGregornak mondhatják az ismerősei: ?Vigyázz Ewan, ha sokat drogozol, meg piálsz, így fogsz kinézni, mint ez a kicsit puffadt bácsi!?. De nem? Kiefer Sutherland úgy néz ki, mint Ewan McGregor egyel bénább kiadása. Amikor a tervezők még nem tudták pontosan, hogy milyen komponensek kellenek a ?kicsit macsó, de azért érzékeny, hollywoodi faszagyerekhez?.

Natalie Portman - Keira Knightley

Ki kicsoda?

Natalie Portman és Keira Knightley annyira hasonlítanak egymásra, hogy még a Csillagok Háborúja első epizódjában is kijátszották ezt a kártyát. Knightley karaktere játszotta Portman karakterének a dublőrét. A hasonlóságot fölösleges magyarázni. Baromi nehéz a két színésznőt megkülönböztetni egymástól.

Owen Wilson - Matthew McConaughey

A két szörfös nindzsa

Furcsán ívelt orr, beugró szemek, leomló hullámos haj. Ezek Matthew McConaughey és Owen Wilson közös vonásai azon kívül, hogy mindkettejükről a lazaság jut a lányok eszébe. McConaughey az, aki annyira szereti a könnyű életet, hogy a gyerekéről is a sör jut eszébe, és a legtöbb képen tengerparton van. Wilson meg az a típusú srác, akinek a szabadság robogót és lakókocsit jelent.

Sienna Miller - Jessica Biel

Csillogó bombázók

Sienna Miller és Jessica Biel is azt a típusú színésznőt képviseli, akinek a filmjeiről keveset beszélnek, viszont minden díjátadón jó sok kép készül róluk, amin látszik, hogy milyen szép fényes a hajuk, meg a foguk, meg a szemük is milyen csillogó. Talán a szájuk hasonlít, talán az orruk? Nem tudjuk pontosan, valahol az arc közepe felé keresnénk a helyes megoldást, de a lényeg, hogy nem sokban különböznek egymástól.


Hasonlítasz valakire? Nyerj egy luxusterepjárót!

A Velvet, az Indavideó és az Indafotó keresi a legjobb magyar celebhasonmást. Ha úgy érzed, nagyon hasonlítasz valakire, készíts videót és töltsd fel az Indavideóra, vagy fotózd le magad és töltsd fel az Indafotóra. Csak egy dolgot ne felejts, a tagek közé felvenni, hogy celebhasonmas. Így, ékezet nélkül. Ha sikerült, küldd el nekünk a videód, fotóid linkjét, hogy semmiképp se veszítsük el az anyagod. Amellett, hogy híres lehetsz és te is kereshetsz heti kétezer fontot, mint a magyar Amy Winehouse még egy igazi, Jáksó Lászó által birtokolt luxusterepjáró, egy Range Rover is a tied lehet. Csak hasonlíts eléggé. Figyelem, a hivatásosokat kizárjuk!