A Geroge Clooney barátnőjéről készült vad partifotók után most videók kerültek elő, amelyek arról tanúskodnak: Sarah Larson meglehetősen élvezte hoszteszi munkáját.

Újabb dokumentumok kerültek elő George Clooney partiállat barátnőjének dolgos hétköznapjairól: a modellként emlegetett, de valójában pincérnőként és hoszteszként tevékenykedő Larson az flisted.com videóin hoszteszkedés közben látható: kolléganői fenekének paskolásával és combjainak nyalogatásával a nine.com nevű online sportfogadó portált népszerűsíti. Egy másik videón pedig hastáncot is lejt, majd a többi hosztesszel együtt egy szirénázó rendőrautóra támaszkodva kiáltja a kamerába, hogy milyen pajkosak is ők.

Pár napja a Star magazin jelentetett meg pikáns fotókat a nemrég modellként is bemutatkozott Larsonról, aki állítólag eddigi "modellkarrierje során leginkább "klubok, újságok és rádióállomások mindenféle rendezvényein domborított szexi cuccokban, és vadul partizott a barátnőivel".

Sarah Larson egyébként bájaival olyannyira megfogta Clooney-t, hogy a színész tőle szokatlan módon még az Oscar-gálára is magával vitte a Las Vegas-i bárban megismert 29 éves nőt, aki az egymásratalálás után sms-ben mondott fel munkahelyén. A beharangozott esküvő viszont egyelőre elmarad.