horoszkóp

Sarah Jessica Parkert leszedték Izraelben

2004.11.24. 16:06
A Szex és New York című sorozat sztárja, Sarah Jessica Parker túlságosan lenge öltözékben reklámozta a szappant Izraelben, ezért az ortodox zsidó közösség követelte a plakátok eltávolítását.
A színésznőről készült reklámfotókkal nemrég Izrael egész területét elárasztották. A sok bőrfelületet mutató képeken Parker spagettipántos ruhát visel és Lux szappant reklámoz.

Átöltöztették

#alt#
Sarah Jessica Parker

A szélsőségesen ortodox hívőket felháborította Parker meztelen karjának, hátának és vállainak látványa. Sőt az is, hogy egy kis felület látszott a combjából - tudtuk meg a Reuterstől. Sértettségük odáig fajult, hogy az ultraortodox főrabbi levelet küldött a szappant gyártó Unilevernek, és közölte velük, hogy ha nem távolítják el az országból a reklámfotókat, akkor vallási közösségük bojkottálni fogja a cég összes termékét.

A gyártó amint megkapta a levelet, azonnal intézkedett, hogy a szóban forgó képeket lecseréljék. Az új óriásplakátokon Sarah Jessica Parker sokkal szerényebb öltözékben látható. Hosszú fekete ruhája láttára Carrie Bradshaw, a színésznő által a Szex és New Yorkban játszott divatbolond karakter minden bizonnyal szörnyen kiakadna.

Az Unilever szóvivője az esetet viccelődve így kommentálta: "Úgy döntöttük a téli időjárásnak megfelelően alakítjuk át Sarah Jessica Parker öltözékét."