A Playboy levetkőztetné Susan Sarandont

2004.10.14. 16:33
A szókimondó színésznő szerint kínos lenne, ha fiai a magazin lapozgatása közben anyaszült meztelenül látnák őt viszont.
Susan Sarandon fedetlen bájait szeretné megmutatni olvasóinak következő számában a Playboy magazin. Az 58 éves hollywoodi sztár azonban visszautasította a férfimagazin ajánlatát.

Nem először keresték fel

Klikk a képre!
Erről maga a színésznő számolt be az egyik televíziós műsorban, aki azzal indokolta a döntést, hogy a gyerekei "beleőrülnének", ha elfogadná a felkérést, írja a Sky News. Az Oscar-díjas színésznő elmondása szerint a férfimagazin már évek óta próbálja rávenni arra, hogy készítsenek róla egy aktfotó-sorozatot. De minden alkalommal nemet mondott. "A gyerekeim megölnének, ha belemennék. A fiaim lassan elérik azt a kort, amikor a fiatalok általában a kezükbe veszik a Playboyt, és nem hiszem, hogy örülnének annak, ha meglátnának a magazinban" - magyarázta a színésznő.

A szókimondó sztárnak és mostani férjének két gyermeke van: a 15 éves John és a 12 éves Miles. Előző házasságából pedig egy lánya született Tim Robinstól.

1989-ben egyébként Sarandon címlaplány volt a Playboyban, de csak egy vele készített interjút közöltek a lapban, ugyanis akkor sem akart meztelenül pózolni a férfimagazin fotósának.

A filmekben nem szégyenlős

Susan Sarandon szereplésével nem egy olyan film készült eddigi pályafutása során, amelyben le kellett vetkőznie gátlásait. Az 1980-as Atlantic City című alkotásban a korosodó Burt Lancasternek mutatta meg bájait. A filmért Oscar-díjra is jelölték, a Playboy pedig akkor "a nyár leghíresebb mellének" kiáltotta ki Sarandon mellét.

Ezután szerepet kapott Tony Scott erotikus vámpírfilmjében, az 1982-es Az éhségben, amelyben David Bowie partnere volt és amelyben Catherine Deneuve-vel együtt egy szex-jelenetben is szerepel.

A Baseball bikák című filmben pedig egy nimfomán, fanatikus rajongót alakított, aki szívesen megosztotta ágyát a legjobb dobójátékost játszó Kevin Costnerrel.

Loren is benne lehetett volna

Nem Susan Sarandon az egyetlen, akit nyugdíjas kora ellenére kért fel a Playboy aktfotózásra. 2002-ben az akkor 68 éves olasz filmsztárnak, Sophia Lorennek tettek ajánlatot, de ő is nemet mondott. Először állítólag azért, mert kevesellte azt a 130 ezer eurót, amit a képekért ajánlottak neki, majd amikor megduplázták az összeget, azzal érvelt, hogy "már idős asszony és a fiai belehalnának, ha meztelenül látnák meg a magazinban".