horoszkóp

Kiakadtak Sarapova erotikus nyögésein a sporttársai

2008.01.21. 18:15
Kapcsolódó cikkek (1)
Az ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában Marija Sarapova egy amerikai-focilabdával edzett meccsét megelőzően. Az erotikus nyögései miatt a legdögösebb sportolónak választott teniszezőnő hangjelenségeit azonban a vele együtt öltöző sporttársai inkább gusztustalannak tartják.

Marija Sarapova orosz teniszező a szintén orosz Elena Vesnina elleni meccsre készülve egy tojáslabdával gyakorolgatott a teniszpályán. A számos reklámban és címlapon szereplő teniszező különös edzésmódszere bevált, könnyedén nyerte meccsét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A világranglista ötödik kiemeltje jelenleg a negyeddöntőt várja az elsőszámú kiemelt Justine Heninnel.

Sarapova gyakorol

Sarapova amellett, hogy teniszezik, rendszeresen szerepel reklámokban, illetve néha magazinok címlapján. Többek között a Sports Illsutrated 2006-os fürdőruhás különkiadásában.

Idegesítő nyögdécselés

Eddig négyszer választották meg a világ legszexisebb sportolójának - ráadásul négy egymást követő évben -, ami a sporttársai szerint annak is köszönhető, hogy a pályán minden egyes ütésénél hangosan nyög, ami Sarapova látványával - szőke haj és hosszú lábak - együtt erotikus hatást kelt.

A leendő ellenfele, Justine Henin 2005-ben arról nyilatkozott, lehet, hogy Sarapova nyögései a pályán szexik, de a teniszező igazából meglehetősen gusztustalan a sok nyögdécseléssel.

"Ha az emberek tudnák, milyen Maria a pályán kívül, garantálhatom, nem lenne többé szexikon. Van néhány egészen szörnyű fürdőszobai szokása. Láttam már játékosokat rosszul lenni, és elhányni magukat, miközben ő az öltöző egyik mosdójában volt. Ilyen: Eeeeee-ahhh...ghhhhh-ahhhhh...szplass...mmmmmm-oooooo. Nem akarok most továbbmenni, felháborítóan gusztustalan" - mondta el az akkor még férjezett Justine Henin a Sports Pickle-nek.

Hasonló véleményen volt Amélie Mauresmo francia teniszező is: "Mintha a nyögései nem lennének elég zavaróak a pályán, mindenütt csinálja. Felveszi a táskáját - Eeeeeeh-aaaah, aztán kinyitja - Mmmmm-baaaaa, aztán visszateszi - Ouh-oooooh. Teljesen abszurd. De a legrosszabb tényleg a mosdó. Én már odáig jutottam, ha meglátom a mosdók fele menni, akkor kimegyek egy kicsit az öltözőből".

Sarapova már akkor sem értette a nyögéses vádakat, azt mondta, nem is vette észre, hogy ezt csinálja, valószínűleg ez segíti, hogy jobban koncentráljon arra, amit éppen csinál.

A tojáslabdás edzés különlegességét fokozza, hogy nemrég játszották az NFL konferenciadöntőit, aminek eredményeképp február 3-án a New England Patriots és a New York Giants vívnak majd a Superbowlért.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft