horoszkóp

Sarka Kata feljelenti körözött zaklatóját

2008.03.11. 11:30
Sarka Kata feljelentést tesz állítólagos zaklatója, Z. István ellen. A modell szerint hamis a Bors birtokába került házassági bejelentkezőő okirat, amely szerint házasságra készült volna az egyébként körözött Z. Istvánnal. A lapnak nyilatkozó jegyző szerint viszont Sarka tényleg járt a polgármesteri hivatalban.

A pilisszentiváni jegyző szerint nem hamisítvány a házassági bejelentkező okirat: Sarka Kata valóban házasodni készült az egyébként körözött Z. Istvánnal pár nappal azután, hogy szakított Hajdú Péterrel. A jegyespár viszont továbbra is azt állítja, a Bors birtokába került okirat hamisítvány, a Sarka Katát zaklató Z. István így szeretné lejáratni a modellt.

A pilisszentiváni jegyző szerint augusztus végén, pár nappal azután, hogy Hajdú és Sarka szakítottak, Z. István és Sarka Kata valóban járt a pilisszentiváni polgármesteri hivatalban, hogy házasságkötési időpontot egyeztessenek. Peller György jegyző a Borsnak elmondta, a páros minél előbb szeretett volna összeházasodni, így szeptember 29-re kaptak időpontot, ám akkor nem jelentek meg. Az okiratot viszont megőrizték.

A jelenleg épp Thaiföldön nyaraló Hajdú és párja szerint viszont okirat-hamisításról és csalásról van szó. "Ez a férfi egy fegyveres bűnöző, egy őrült! Halálosan megfenyegetett engem és a kedvesemet" - mondta Sarka Kata a Borsnak. A modell ezért úgy döntött, feljelentést tesz a férfi ellen. Z. Istvánt egyébként nemcsak Budapesten, hanem Szentendrén és Zalaegerszegen is körözik csalás miatt.