horoszkóp

Scarlett Johansson visszavágyik New Yorkba

2004.11.04. 11:33
Scarlett Johansson furcsának és számítónak találja a Los Angeles-i embereket, és nagyon hiányzik neki New York. A fiatal színésznő azonban úgy gondolja, karrierje érdekében Hollywood közelében kell maradnia.
Scarlett Johansson, bár korábban többször nyilatkozta, mindent alárendel a karrierjének, most mégis nehézségekbe ütközött. A 19 éves színésznő ugyanis nagyon nehezen alkalmazkodik a Los Angeles-i életformához, és nem is érzi ott jól magát.

Scarlett Johansson
"Azt mondja mindenki, hogy lazítanom kellene egy kicsit, de úgy gondolom, az én életemben ennek most nincs helye. Ha valaki ennyire szereti amit csinál, semmi oka nem lehet panaszkodni" - fejtette ki még nemrégiben, és a karrierért még azt az áldozatot is meghozta, hogy New York-i otthonát hátra hagyva átköltözött Kaliforniába. A New York és Los Angeles közötti különbség azonban kulturális sokkot okozott az Elveszett jelentés sztárjának, és egyelőre nem találja a helyét a nyugati parton, írja az Ananova.

Furcsa emberek

"Los Angelesben nagyon nehéz élni, ha még nincsenek közeli barátaid. Ebben a városban ugyanis nagyon magányosnak érzed magad, és ha nem vigyázol, teljesen tönkretesz." - nyilatkozta új lakóhelyéről a színésznő. "Mindenki állandóan csak a fontos eseményekkel foglalkozik, meg hogy kivel kellene találkoznia ahhoz, hogy előrébb léphessen, és én ehhez nem vagyok hozzászokva" - panaszolta.

"New Yorkban ez teljesen máshogy volt. Ott, ha elmentél egy bulira, ahol nem ismertél senkit, úgy jöttél el, hogy mindenki a haverod volt. Ez sokkal kellemesebb. Los Angelesben ez teljesen másképp van, itt senki nem beszél senkivel, és mindenki furcsán méregeti a másikat. Ez nekem szokatlan, de ha ettől eltekintünk, rengeteg előnye is van ennek a helynek, és számos olyan dolog van, amit csak ez a város kínál."- fejtette ki Johansson, aki fiatal kora ellenére már több mint húsz filmben játszott.