horoszkóp

Scarlett Johansson drogos pasijáról vallott

2005.08.30. 11:44
A fiatal színésznőnek volt már jópár kapcsolata, tehát rendelkezik összehasonlítási alappal. Volt drogfüggő pasija is, és erre azóta is rémálomként emlékszik.

A 20 éves színésznő a Cosmopolitannek adott interjújában elárulta, hogy elege van már a zűrös pasasokból. Egyszer egy kokainfüggő szerelme is volt, és erre a kapcsolatra azóta is egy rémálomként emlékszik. A meg nem nevezett expasi állítólag teljesen megbízhatatlan volt, és Johansson mindig úgy érezte, ő csak második lehet a srác életében a koksz mellett. "Rettenetes volt" - mondta - "Soha többé nem akarok ilyesmibe keveredni, mert egy ilyen ember számára soha nem lehetsz fontosabb, mint a drogja. Megbízhatatlan, sose tudod, merre jár, hazudozik - és ahányszor orrot fúj, csak arra tudsz gondolni, hogy vajon épp az előbb...?"

Semmi nem hasonlítható az első szerelemhez

A hazai mozikban most bemutatott Sziget főszereplőnője azonban azt is elmondta, azért nem minden eddigi kapcsolata volt kész katasztrófa: van olyan tinédzserkori szerelme, aki a mai napig is közeli jóbarátja maradt. "Ez a pubertás-dolog nehéz korszak, úgy érzed, nincs és soha nem is lesz senki, aki meg tudna érteni. Aztán találkozol valakivel, akivel egy hullámhosszon vagytok, és olyan dolgokat fedezel fel, amikről fogalmad sem volt eddig. Az első pillanatban úgy érzed, 'ő az igazi, hozzámegyek és gyerekeket szülök neki', és ez az érzés később senki mással nem lesz olyan."

De a házassághoz sem

Johansson most a Pearl Harborból ismert Josh Harnettel randizgat, akivel valószínűleg nincs ilyen problémája. A 27 éves színésszel közös filmjük, a Fekete Dália forgatásán ismerkedtek meg, és Johansson nemrég felajánlotta szerelmének, hogy költözön hozzá New York-i lakásába. Barátai szerint a színésznő hajlandó volna komolyabb szintre is lépni a kapcsolatban, de "mielőtt a házasságról kezdenének beszélni, előbb szeretné megtudni, milyen együtt élni Josh-sal."