Jennifer Aniston szexisebb mint Angelina Jolie, de Scarlett Johansson mindent visz – állítják a Glamour magazin szavazói, pedig mind nők.

A Glamour magazin felmérésében csak nők szavazhattak a világ legszexisebb női testeire, pedig a nők állítólag szigorúbbak saját nemükkel szemben. Scarlett Johansson azonban a jelek szerint annyira tökéletes, hogy benne még nőtársai sem találtak kivetnivalót: őt szavazták meg a legszexisebb testű nőnek.

Nézze meg a legszexibb nőket!

Egészségesen domborodik

A 22 éves színésznő a magazin szerint azért ért el ekkora sikert, mert „Marilyn Monroe-hoz hasonló domborulataival az oldszkúl hollywoodi stílust egyesíti az egészséges testtudattal”.

Woody Allen, akivel Johansson az elmúlt években két filmben is együtt dolgozott „bűnösen szexinek” titulálta a fiatal művésznőt – ezt a jelzőt régebben Jennifer Aniston és Angelina Jolie is megkapta. A két színésznő ehhez mérten szintén jól szerepelt, a lista negyedik és ötödik helyén végeztek.

Kate Moss is belefért

Johansson után Jessica Alba áll a második helyen, harmadik pedig Leonardo DiCaprio excsaja, Giselle Bündchen modell. Beyonce Knowles a nyolcadik helyre került, őt követi a szintén fenekéről híres Jennifer Lopez a kilencediken, a Justin Timberlake-kel hírbe hozott Jessica Biel pedig a tizenegyedik. Timberlake excsaja, Cameron Diaz nyilván nem túl boldog, hogy a 12. helyen végzett, és így eggyel lemaradt a fiatal színésznő mögött, bár a nyilvános balhézáson már a Golden Globe-díjátadón túlestek.

Az épp első gyermekét váró, valamint esküvőre is készülő Salma Hayek a 18. helyre futott be, Kate Moss pedig – bár az FHM olvasói idén viharvertségére hivatkozva kiszavazták a legjobb száz nő listájáról – itt még megcsípte a huszadik helyet. Liz Hurley azonban, aki pár hete a New Woman hasonló listájának első helyére szavaztak, itt nincs is az első húszban.

A teljes lista csak a lap májusi számában jelenik majd meg de - bár a Velvet olvasói nem csak nők - azért szavazhatnak önök is, jól döntöttek-e a Glamour olvasói, vagy esetleg tudnának jobb sorrendet.

Ők a legszexibbek a Glamour szerint
1 Scarlett Johansson
2 Jessica Alba
3 Gisele Bundchen
4 Jennifer Aniston
5 Angelina Jolie
6 Mischa Barton
7 Rachel Bilson
8 Beyonce
9 Jennifer Lopez
10 Kelly Brook
11 Jessica Biel
12 Cameron Diaz
13 Sienna Miller
14 Gwen Stefani
15 Penelope Cruz
16 Kate Winslet
17 Jessica Simpson
18 Salma Hayek
19 Halle Berry
20 Kate Moss