A felröppent hírekkel szemben mégsem halasztották el Scarlett Johansson és Ryan Reynolds esküvőjét az elnökválasztás miatt. A pár most hétvégén, Kanadában fogadott egymásnak örök hűséget, bár olyan fontos részletek egyelőre nem derültek ki, viselt-e a terveknek megfelelően hódprémet a menyasszony. Az ifjú nej korábban bevallotta, szerinte nem könnyű monogámnak lenni, most majd kiderül, mi sül ki belőle.

Bár a legutolsó hírek arról szóltak, hogy a májusban bejelentett szeptemberi esküvő időpontja eltolódik, úgy tűnik, hogy megoldódtak az egybekelés körüli problémák, és a People információi szerint a pár most hétvégén Kanadában kimondta a boldogító igent.

Augusztusban még az eredeti tervekhez képest télre szerették volna elcsúsztatni a lakodalmat , mert Johansson ikertestvére Barack Obama amerikai elnökjelölt csapatában dolgozik, és nagyon kevés szabadidővel rendelkezik. A 24 éves menyasszony akkor még úgy tervezte, hogy mindenképpen megvárja, hogy lezáruljon az elnökválasztás, de ez valószínűleg csak egy félrevezető húzás volt ahhoz, hogy a lehető legnagyobb titokban, szűk családi körben és barátok közt történhessen meg az esemény.

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds közel másfél éve vannak együtt, a színésznő korábban Josh Hartnett csaja volt, Reynolds pedig Alanis Morisette-tel járt jegyben. Tavasszal felröppent a hír, miszerint kapcsolatuk romokban hever, mert Johansson még túl fiatalnak érzi magát egy komoly kapcsolathoz és a gyerekvállaláshoz, párja viszont ezt nagyon szorgalmazná. A nagy összeveszésnek végül mégis eljegyzés lett a vége, és - bár a színésznő szerint nem könnyű manapság monogámnak lenni -, azért bízik abban, hogy mindketten hűségesek tudnak maradni. Az ötlet pedig, hogy kanadai férje lesz, annyira lelkesítette, hogy még azt is fontolóra vette, hogy Kanada nemzetközi állatából, hódból készült fejfedőt hordjon a ceremónia alatt. Arról nem szólnak a hírek, hogy tartotta-e magát a tervhez, mindenesetre Reynoldsnak ideje megtanulnia kompromisszumot kötni, mert különben még lecsapják kezéről csinos feleségét, akiért nem kevesen vannak oda, többek között Kanye West.