horoszkóp

Schobert Norbit hiteltelennek tartják

2008.02.28. 15:50
Az utcán szembejövők nincsenek elájulva sem Béres Alexandrától, sem Schobert Norberttől, de ha már mindenképpen választaniuk kell a Nagy Fogyás két edzője közül, akkor a nagy többség Béres Alexandra mellett döntene, mert kevésbé kétszínű, kevésbé hiteltelen és kevésbé pénzéhes, mint az Update módszert kitaláló Schobert.

A Nagy Fogyás című fogyasztóműsor végére a két edző között a kezdeti reklámgyűlöletnek tűnő ellenszenvet szerencsére felváltották a valódi érzelmek. Béres Alexandra és Schobert Norbi tényleg megutálták egymást.

Az Erzsébet tér környékén arra kértük a járókelőket, valljanak színt. Mondják meg, ki a szimpatikusabb, Béres Alexandra, vagy Schobert Norbert.

Barbara

„Mondhatom azt, hogy egyikük sem annyira? Nem tudom, miért. Nekem valahogy nem tetszenek, és nagyon távol áll tőlem ez az egész. Az egész műsor és ez a két ember is. Az egészséges életmóddal semmi bajom, csak a fitness részét nem kedvelem annyira.


Dóri

„Úristen, muszáj választani? Ha lehet, egyiket sem választanám. Nem tetszenek, mert semmi alapja nincs annak a médiacirkusznak, ami körülöttük folyik, és szerintem szakmailag hiteltelenek. A Norbi talán hiteltelenebb. Az Alexandra azért tűnik hitelesebbnek, mert nincs körülötte akkora felhajtás. A Norbinak talán azért van szüksége ekkora reklámra, mert egyébként nincs mögötte semmi.”


Krisztián

„Béres Alexandrát választanám. A Norbit nem veszem túl komolyan. Nem tartom hiteles embernek. A Norbi szerintem csak a pénzre megy, persze az Alexandra is, de őt hitelesebbnek tartom valamivel.”


Judit

„Húha. A Norbi biztos nem. Úgyhogy, ha választani kell, akkor inkább az Alexandra. Nem tetszik annyira a Norbi hozzáállása, a módszere. Annyira nem ismerem persze, de maga a megjelenése nem valami szimpatikus.”


Lóránd

„Hú, ez jó kérdés. Talán inkább a Schobert. Nekem ő a szimpatikusabb. Ambiciózusabb embernek tartom. Sokat elért ahhoz képest, ahonnan indult. Feltörekvő. Elhiszem, amit csinál, mert van rá bizonyíték. Nem egy ember fogyott már le attól, amit ő csinál.”


Csaba

„Inkább az Alexandra. Komolyabb. És sokkal értelmesebb. Nem az a baj a Norbival, hogy túl sokat szerepel az újságokban, hanem az, hogy kétszínű. Az Alexandra kevésbé.”


Veron

„Nem vagyok elvakultan egészséges életmódot élő ember, úgyhogy egyik sem az igazi. De, ha már nő vagyok, akkor eleve a pasit választom, de igazából egyik sem szimpatikus. Ha tényleg muszáj választani, akkor a Norbi, de ő is csak a poén kedvéért. Ha már választani kell, akkor a Norbi Update rudi.”