horoszkóp

34 milliót ér Norbi üzleti titka

2006.08.02. 14:14
Schobert Norbert autójának ára üzleti titok - hangzott el a Mokkában, ahová a fitneszgurunak az elmúlt napok szereplései alapján úgy tűnik, bérlete van. Na ne már.

Schobert Norbi autójának ára üzleti titok. Ez még magában nem lenne olyan nagy sztori, inkább az nem világos, miért a titkolózás? A mostanában saját magát előszeretettel sajnáltató fitneszgurunak luxuskategóriájú W12-es A8-as Audija van, ami igen szép nagy autó, Norbi pedig szerény ember, így az áráról a Mokkában most annyit tudtunk meg, hogy az üzleti titok, és amúgy is cégautó és lízingeli. De végül is mindegy: mint kiderült, a járgány 34 millió körül kóstál.

Klikk a képre!

A Totalcar egyik önmagát megnevezni nem kívánó szakértőjének elmondása szerint a BMW alapjában véve sportosabb autó és Schobertnek régebben az volt. "Az Audi meg, legalábbis az A8 egy tökéletes autó, ami sose esik le az útról, és mellékesen megy, mint az állat. A következtetés tehát, hogy a sportos BMW-s időkben Norbi még aerobik edző volt, aztán, ahogy nemzeti intézmény lett belőle, átült a W12-es A8-ba, amilyen még a Gyurcsánynak sincs."

Most akkor mi van?

2005. telén megjelent szakácskönyvében Schobert szintén gyakran emlegeti az Audiját. Mint írja lelkiismerete ugyan eleinte háborogva tiltakozott az ellen, hogy ilyen csodás luxusautóval villogjon, de végül meghozta a döntését: hajlandó átülni bele, de csak azért, hogy Update-módszerének követőit inspirálja vele. Akkor beígérte ugyanis, hogy aki jól lefogy, és bizonyítani tudja, hogy ezt az ő módszerével érte el, megkapja a kocsit. Ez több mint fél éve volt, azóta nem hallottunk az autóról. Ilyen vonatkozásban.

Mo(k)kázás

Norbiról viszont annál többet, igazából nem is értjük, hogyhogy nem funkcionál még reggeli műsorvezetőként a Mokkában, ha különben mindig ott van. Ma reggel például elmesélte, hogy a férfiak valójában a Szulák Andrea-típusú szépségeket szeretik, nem pedig a szépségkirálynőket. Jakupcsek Gabriella, aki mostanában szájműtétjére hivatkozva még a megszokottnál is soványabb formáját hozza, ezt annyira nem értékelte, és kérlelte Norbit, hogy ne beszéljen hülyeségeket, de kevés sikerrel járt.