horoszkóp

Seal szerint a rapperek rossz példát mutatnak

2005.01.11. 14:05
Az énekes 50 Cent és "a hozzá hasonló" rapperek ellen kelt ki egy nyilatkozatában. Szerinte a dalszövegeik csak a pénzről szólnak, a videoklipekben pedig megalázóan ábrázolják a nőket, és mindezzel nem mutatnak jó példát a gyerekeknek.

A Grammy-díjra jelölt énekes, Seal szerint 50 Cent és a "hozzá hasonló többi rapper" nagyon rossz példakép a gyerekeknek. Seal elsősorban azt nehezményezte, hogy 50 Cent bemutatkozó albumának dalszövegei túlságosan is csak a pénzkeresésről szóltak, ami károsan befolyásolhatja a fiatal rajongók világszeméletét. "Szerintem felelősek vagyunk, és amit adunk, azt kapjuk majd vissza" - indokolta kifakadását az angol énekes a Femalefirst.co.uk weboldalon.

Siker, pénz, nők

Seal
Seal
A 41 éves Seal szerint azonban a rappereknek nem csak ennyi a bűne: azt is rosszallta, hogy szerinte mindig nagyon lekezelően bánnak a nőikkel. "Szánalmas látni, milyen lealacsonyító szerepekben ábrázolják a nőket a videóikban. Ezek a filmek ráadásul a sikerről szóló elképzeléseiket is tükrözik: azt gondolják, elég megcsinálni egy lemezt, és máris dőlni fog a zsé, és más dolguk sincs, mint hogy jobbnál jobb autókkal és csajokkal villogjanak" - véli Seal.

Titkos eljegyzés a gleccser hátán

Az énekes egyébként az ünnepek alatt, mexikói üdülésük során jegyezte el a szintén elég jó csaj Heidi Klum egykori szupermodellt, akinek az előző kapcsolatából származó kislányát, Lenit pedig a nevére veszi. A pár romantikus eljegyzést tartott: egy nappal karácsony előtt, helikopterrel repültek a kanadai Whistler feletti gleccserhez, majd a mínusz 6 fokos hidegből azonnal folytatták utukat Seal mexikói házába. Decemberben a pár még tagadta, hogy házasságra készülnének, bár Klum azt elárulta, hogy szeretnének közös gyerekeket.