horoszkóp

Menedzserével hiszitizik a mellplasztikázott modellfiú

2008.01.11. 10:14
Mihályi Sebastian és menedzsere kapcsolata nemcsak érdekes, de elég impulzív is. A mellplasztikázott modellfiú néha telefont vág a menedzseréhez, ha azt érzi, nem foglalkozik vele rendesen a Lúzer FC Gróf úrjaként megismert Kása-Hunyady Gábor.

Kása-Hunyady Gábor és ügyfele hajba kapott az egyik bevásárlóközpont kávézójában - tudtuk meg Lilitől. "A modell és a Gróf úr egy kávézóban beszélgettek és hirtelen Sebastian nekivágta a telefonját a grófnak, majd elviharzott. Nem tudom, min vesztek össze, de biztos nem a munkán" - gondolta feljelentőnk, de ebben az esetben tévedett.

Először a Keleti Györgyit is menedzselő Gróf urat kérdeztük a történtekről, aki első körben készségesen csak annyit mondott, hogy „igen hisztis Sebastian," úgyhogy nem is igazán emlékszik, konkrétan melyik esetre gondolunk. „Állandóan hisztizik, ezzel kerül a figyelem középpontjába" - foglalta össze a modell egyik igen érdekes jellemvonását menedzsere. Miután az emlékezéshez Mihályi Sebastianra is szükség volt, felvettük vele is a kapcsolatot, hátha ő jobban elraktározta magában ezt a nem mindennapinak mondható évődést.

Én legyek a legfontosabb

„Igen, szokott ilyen lenni, mert hirtelen haragú vagyok" - ismerte el pánikszerű menekülését a kávézóból Mihályi. „Legtöbbször akkor hisztizek, ha nem intéz el valamit és ezért borul az egész hetem. Igen, van, hogy felkapom vizet." Mihályi Sebastiant a vallomása után arról kérdeztük, hogy mennyire fogadják el ismerősei, barátai az ilyen kirohanásait. A modell szerint, aki szereti, az ezzel a kis hibával is el tudja fogadni, aki pedig azt követeli tőle, hogy változzon meg, annak búcsút int. „De nem vagyok nagyon durva, például nem rugdosok ki senkit mozgó kocsiból, mint ahogy azt Naomi Campbell tette."

Kása-Hunyady Gábor, Mihályi Sebastian

Mihályi azt is elmesélte: egyszer már egy telefon bánta, hogy Kása-Hunyady nem végezte el időben a dolgát és háttérbe szorította. „Elég türelmetlen ember vagyok, azonnal tudni akarok mindent. Egyszer még egy mobil is darabokra tört, mert hozzávágtam" - mesélte a mellplasztikázott modell, aki mindezek ellenére kitart menedzsere mellett.

„Gábor megbízható, de ha ezer dolga is van, elvárom, hogy én legyek a legfontosabb. Nem gondoltam arra, hogy lecseréljem." Miután a csapkodásnak nem lett messzemenő következménye, visszatértünk Kása-Hunyadyhoz, hogy megkérdezzük, mennyire nehéz rigolyás emberekkel munkakapcsolatban állni. „Ő a leghisztisebb ügyfelem, vele a legnehezebb. Különböző egyéniségek mind, azért tudok velük dolgozni, mert megtanultam elfogadni őket. Akivel ez kimaradt, azzal a munkakapcsolat is megszakad. Az a legfontosabb, hogy az együtt töltött idő hasznos legyen, ezért elengedem a hisztit a fülem mellett." Kása-Hunyady azt is elmesélte, hogy a modellfiúk sokkal hisztisebbek, mint a lányok. „Ha a megjelenésről, médiáról, fotókról van szó, akkor kisebb a fiúk ingerküszöbe" - foglalta össze tapasztalatait a menedzser.