horoszkóp

Sebeők Jánosnak Erika az igazi Barika

2007.06.08. 10:00
Titkos, nem mindennapi házasságkötésük történetéről lebbenti fel a fátylat Sebeők János, és elárulja, felesége, Erika okosabb annál, mintsem hogy a showbiznisszel együttjáró csinos hölgyekre riválisként tekintsen.

Sebeők János - író, rapper, filozófus, előadóművész és metakommunikátor - évfordulót ünnepel a napokban, ugyanis az ezredfordulón titkos szertartás keretében esküdtek örök hűséget képzőművész párjával, Erikával. A Velvetnek elmondta, hogy már régóta érlelődött a házasság gondolata, "újabb és újabb titkos szelencéket nyitottak meg egymás lelkében" és megismerkedésük tizedik évfordulójára beérett a gondolat, hogy egybe kell kötniük életüket egy sajátos ceremónia keretében.

A házasság nem a hagyományos világi és egyházi törvények szerint köttetett, a pár saját maguk által kigondolt szertartás szerint kelt egybe. Magáról az eseményről azonban rapper filozófus lapunk kérdésére csak annyit árult el, hogy "2000 nyarán történt, a nappali órákban, a szabad ég alatt Budapesten." A pontos helyszínt és a szertartás menetét így homály fedi - éppúgy sor kerülhetett rá a Lehel piacon, mint a Városliget árnyas fáinak ölelésében.

Erika más mint a többi

Kapcsolatuk kigyensúlyozottságát jól jellemzi, hogy a féltékenység távolról elkerüli házuk táját. Erről Sebeők Kiszel Tünde névnapi buliján tett tanúbizonyságot, ahol két Barika - az előadóművész táncos fellépőtársai - koszorújában jelent meg, és óhatatlanul felmerült a kérdés: Erika vajon hogy viseli a Barikák jelenlétét? Hiszen ha az átlagember meglátná élete párját két pöttyös Barikával az oldalán egy rendezvényhajón, amint táncot imitálva dalrészleteket ad elő a fotósoknak, óhatatlanul elhomályosítaná az agyát a féltékenység nyúlós masszája. Főleg, ha megtudná, hogy (vonakodva bár de) az egyik Barika bevallja - szexuálisan vonzónak találja Sebeők Jánost, és a meglepetéstől szóhoz sem tud jutni, miután a lenvászon ingen keresztül alkalma volt megtapintani a médiasztár kockás hasát.

Erikát, az előadóművész feleségét azonban nem ilyen fából faragták. Sebeők kérdésünkre elmondta, hogy "Erika okos asszony, Bea asszonnyal ellentétben, ő nagyon jól tudja, hogy a showbiznisszel együtt járnak a csinos lányok, akikkel fellép az ember, vagy autogramot kérnek tőle." Az meg csak természetes, hogy egy férfiembert a magyar nők bizonyos hányada vonzónak talál. Nincs ebben semmi rossz.

A Barikák elárulták a Juj.hu riporterének, hogy fő feladatukat abban látják, hogy "aláhúzzák azt, amit Sebeők János közvetíteni szeretne a világnak". A "Lazít a szesz, lazít a szesz, ki tudja, hogy ivott-e Ramszesz..." refrén szövegű dalból előadott részletek meghallgatása után kétségeink támadnak, vajon alá kell-e húzni az üzenetet, vagy jobb, ha ki-ki magának hámozza ki a filozófus dalszövegeiben lapuló bölcsességet.

videó: juj.hu