horoszkóp

Sebők megbánta, hogy nyuszilánnyal randizgatott

2006.09.06. 10:58
Felesége vigasztalására három rózsát vitt a focista. Szent a béke.

A focistáról múlt hét végén készített a Blikk kínos képeket, amint a playmate verseny egyik döntősével sétál az utcán, ami csak azért kínos, mert Sebőknek október körül születik gyereke. Sebők Vilmos most három szál sárga rózsával indult felesége visszahódítására, mivel az asszonynak az a kedvenc virága.

A Blikk persze ennél az eseménynél is jelen volt, így megtudhattuk, hogy a focista nagyon sajnálja a történteket, amiért olyan meggondolatlan volt, hogy vacsorázgatni vitt egy cicababát, akiben mellesleg csalódott. Ez nem is csoda, hiszen míg Sebők eleinte tagadta az eseményeket, Berczeli Krisztina bevallotta, hogy sok focista haverja van, némelyikkel vacsorázni is szokott.

Holtodiglan

Sebők szerint feleségének semmi oka nincsen arra, hogy ne bízzon benne, hiszen a focista őt választotta élete párjának és még gyermeket is nemzett neki. Ennek ellenére bocsánatot kért tőle és mára mindenki mosolyogva várja a feltehetően lány utód világra jöttét.

Valószínűleg a playmate se fogja magát a Dunába vetni, amiért elbukta egyik nagyszerű labdarugónk őszinte szerelmét. A napilap szerint mellesleg Berczeli azt is csak a honlapról tudta meg, hogy Sebők nős, ám ez különösebben nem hozhatta lázba, hiszen mindezek ellenére randizgatott vele.