horoszkóp

Terhes neje mellett egy Playboy-nyuszival randizgat Sebők Vili

2006.09.04. 09:46
A magyar válogatott focistát a Blikk szúrta ki péntek este egy étteremben, ahol Berceli Krisztinával, az idei magyar Playmate-válogatás döntősével vacsorázott. És egyebek.

A Zalaegerszeg és a magyar labdarúgóválogatott védője péntek este az Apácai Csere János utca egyik éttermében vacsorázott. Ezt nem egyedül tette, hanem Berceli Krisztina, az idei Playmate-válogatás tizenkettes döntőjébe jutott modell társaságában, akivel aztán a lap szerint többször össze is ölelkeztek és meg is csókolták egymást. Ez persze magánügy, de ha a Blikk fotóval lehozza, az elég kellemetlen lehet: a focista nős ugyanis, felesége pedig jövő hónapban szül.

Tagadják

A lap felhívta a Playboy-nyuszit, aki állítólag zavarba jött a kérdéstől, majd azzal védekezett, hogy sok focista van a barátai közt, tehát semmi meglepő nincs abban, ha vacsorázik néha egyikükkel. Sebők pedig egyenesen kategorikus nemmel válaszolt a lap kérdésére, miszerint igaz-e, hogy a playmate-tel töltötte az estét.

Pedig

Ilyen esetekben azonban mindig van olyan ismerős, aki szívesen megosztja az újságokkal, amit tud. Így tett Berceli egy - neve elhallgatását kérő - közeli ismerőse, aki a Blikknek elmondta: a modell és a focista másfél hónapja, egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, és azóta rendszeresen randizgatnak. Sebők nem mondta el a lánynak, hogy felesége terhes, Berceli ezt csak a focista honlapjáról tudta meg, de ettől még továbbra is jól érzik magukat egymással. A focista ezúttal testvére szombati esküvőjére volt hivatalos, ezért érkezett Budapestre péntek este.