Több mint másfél éve ül előzetesben, és könnyen lehet, hogy sokkal tovább rács mögött marad Segal. A Való Világ egykori szereplője életfogytiglani börtönbüntetést kaphat, ha a rendőrség vádemelési javaslata után a bíróság is úgy találja, hogy Segal drogfutárként dolgozott.

Életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat Segal, a Való Világ egykori szereplője, ha a rendőrség vádemelési javaslata után a bíróság is bűnösnek találja kábítószerrel való visszaélés miatt - írja a Blikk.

A legprofibb banda tagja

A Nemzeti Nyomozóiroda szerint a valóságshow-hős is tagja a Magyarország legprofibb bűnbandájának, amely külföldön élő magyar kábítószerfőnököktől szállította a drogot. A csoport futárjai 29 kilo amfetamint, 4 és fél kilo kokaint és 250 ezer darab ecstasy tablettát hoztak be az országba.

Csak a bíróságon beszél

A nyomózók 2005 júniusában csaptak le rájuk a XV. kerület egyik parkolójában. Ekkor fogták el Segalt, aki immár 19 hónapja van előzetesben. Ügyvédje azt mondja, védence az ügyészeknek sem lesz hajlandó beszélni, csak a bíróság előtt. Annak a két embernek a szemébe nézve akar vallomást tenni, akik azt állítják, hogy ő volt a banda egyik drogfutára - közölte az ügyvéd.

Decemberben még úgy tűnt, hogy Segalt 9 milliós óvadék ellenében szabadlábra helyezik. Az nem jogerős bírósági ítélet ellen az ügyészség fellebezést nyújtott be. Végül azonban Segal és családja nem tudta összeszedni a pénzt.