horoszkóp

Segal nem lesz elmebeg

2006.09.12. 10:42
A VV3-ból ismert Segal, azaz Czifra Tamás tovább marad előzetes letartóztatásban a Venyige utcában, de nem viszik elmegyógyintézetbe megfigyelésre.

Jogerősen harminc nappal meghosszabbították Segal előzetes letartóztatását, mondta a dr. Kelemen Tamás, Segal ügyvédje a Színes Bulvár Lapnak. Védencével együtt tartóztattak le egy másik férfit is, aki, bár pár hónapot szabadlábon tölthetett, ismét visszakerült az előzetesbe.

Nem elmebeteg

Egyelőre kétséges, hogy Segalt a bűncselekmény elkövetésekor befolyásolta-e bármiféle kábítószer. Mivel törvénytelen lenne harmadszor is elmegyógyintézetbe utalni, valószínű, hogy ez nem fog megtörténni, annál is inkább, hogy korábban már megállapították, hogy Segal nem elmebeteg.

Ügyvédje jelenleg azt kezdeményezi, hogy hogy óvadék ellenében helyezzék szabadlábra.

Az előzmények

A miskolci származású Segalt, aki eddig annyit tett hozzá a világhoz, hogy szerepelt a Való Világban, valamint vélelmezhetően eladott jó pár adag kokaint, tavaly május közepén kapták el egy áruház parkolójában, majd némi vizsgálódás után kiderült, hogy a kocsi pótkereke egy kiló kokaint és több száz ecstasy tablettát rejtett.