horoszkóp

Cher lekurvázta Britneyt és Lopezt

2005.02.21. 17:24
Az élemedett korú díva utolsó turnékörútját teljesíti visszavonulása előtt. Mint egy ausztráliai koncertjén ezt megindokolta: az énekléssel ugyan nem, de a turnézással a Britney- és J-Lo-féle kis ribik miatt hagy fel.

Cher 2002 óta véget érni nem akaró búcsúturnéja keretében járja a világot: a három éve kezdett koncertsorozattal júniusban Budapesten is fellépett.

Az 56 éves énekesnő még korántsem szándékozik befejezni énekesi pályafutását, de a koncertezéstől visszavonul. Búcsúturnéja keretében jelenleg épp ausztrál rajongóitól köszön el, és az új-zélandi Aucklandben tartott koncerten azt is elárulta közel húszezres közönségének, miért: "Az éneklést nem fogom abbahagyni, de a turnézást befejezem. Az már az ilyen fiatal csajoknak való, mint Britney vagy J-Lo". A közönség a két énekesnő neve hallatára fújolásban tört ki, mire Cher a news.com.au weboldal értesülése szerint csak egyetérteni tudott: "Igen, tudom. Kis ribik, nem?"

A bagoly és veréb esete

A házasságban élő kolléganőiről igen szigorúan ítélkező énekesnő pedig a pletykák szerint maga sem veti meg a szex örömeit: állítólag koncertjein modellfiúk hada várja őt a színfalak mögött, és közülük választja ki azt, akivel az éjszakát tölteni szeretné. Szóvivője, Liz Rosenberg azonban helyesbítette az információt: ezek szerint Cher maga szúrja ki a közönségből azokat, akiket érdemesnek talál egy kalandra.

Valami tengerpartosat akar

Az énekesnőnek egyébként nagyon megtetszett Új Zéland. A hírek szerint a fotózások és koncertek közt fennmaradó szabadidejében szeretne magának egy birtokot vásárolni a szigeten. "Semmi különös, csak 20 hold, egy kis tengerparttal" - mondta szerényen terveiről az újságoknak. Már több ingatlant is megnézett, és egy ingatlanügynökkel jelenleg is tárgyal további, még csak fényképen látott helyekről. A világ legszexisebb nagyijaként címkézett Cher nem igazán tudja még, merrefelé akar vásárolni, csak annyit kötött ki, hogy "valami trópusi" jellegű legyen. Az énekesnő helikoptert bérelt, és menedzsere, fodrásza és sminkese, valamint biztonsági főnöke társaságában nézte meg a szóbajöhető helyeket.