Britney a világ legszexisebb nője

2004.03.25. 15:29
Britney Spearst választották a világ legszexisebb nőjének az FHM magazin éves szavazásán. Jennifer Lopez hetedik lett.
Britney kiütötte a nyeregből a tavalyi győztest, Halle Berryt.

Őket kívánják legtöbben

Tekintse meg képeinket!
Az S Club egykori énekesnője, Rachel Stevens, aki egyébként a legszexisebb brit lett, ebben a mezőnyben a második helyre került. Beyonce Knowles a világ harmadik legkívánatosabb nője, őt követi Carmen Electra, mögötte Holly Valance, majd Halle Berry, és Jennifer Lopez a hetedik helyen.

Jordan, a cicis angol modell a tavalyi 25. helyről idén felkúszott a nyolcadik helyre. A kilencedik Angelina Jolie lett. Az idei év legmagasabb pozíciójába kerülő új versenyzőjeként a 22. helyen kezdett Michelle Ryan, az East Enders tévésorozat egyik szereplője.

Botrány Spears

Britney valószínűleg azért tarolt, mert idén több dologgal is felhívta magára a közvélemény figyelmét. Az MTV díjátadáson csókolózott Madonnával, aztán hozzáment gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez Las Vegasban, majd a házasságot 55 óra múltán érvénytelenítették.

Az FHM szerkesztője, David Davies az Ananovának elmondta: "Annyira jó Britneyt látni a lista tetején! Az elmúlt 12 hónapban bemutatott ellentmondásos viselkedése ellenére mindvégig szexi maradt."